Γιώργος Ζαμπέτας με τον Γιώργο Νταλάρα – «Σιγά Σιγά» | Νέο τραγούδι

12/04/2022

Ο Γιώργος Ζαμπέτας Jr με την συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα τραγουδούν το «Σιγά Σιγά»

Οι δύο καλλιτέχνες σε ένα κομμάτι του αείμνηστου συνθέτη & δεξιοτέχνη του μπουζουκιού

Ο Γιώργος Ζαμπέτας και ο Γιώργος Νταλάρας φέρνουν στο σήμερα άλλο ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του αείμνηστου συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Γιώργου Ζαμπέτα, το «Σιγά Σιγά».

Δίνοντας συνέχεια στο έργο του παππού του, το οποίο μεταφέρει υπό το δικό του μουσικό πρίσμα, ο Γιώργος Ζαμπέτας (εγγονός) συναντά τον Γιώργο Νταλάρα, τον κορυφαίο Έλληνα καλλιτέχνη που έχει βάλει τη δική του ιδιαίτερη σφραγίδα στην ελληνική μουσική, σε ένα τραγούδι που γοητεύει.

Με τις χαρακτηριστικές πενιές του θρυλικού Γιώργου Ζαμπέτα και τις δυνατές ερμηνείες των δύο καλλιτεχνών, το «Σιγά Σιγά» γεφυρώνει το σήμερα με το χθες, μέσα από ένα κομμάτι σύγχρονο και με έντονες «θύμησες» από το παλιό λαϊκό τραγούδι. Το single συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Το «Σιγά Σιγά» θα περιλαμβάνεται σ’ έναν ολοκληρωμένο και ιδιαίτερο δίσκο του Γιώργου Ζαμπέτα, με ακυκλοφόρητα τραγούδια του παππού του. Από το project, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Oxygen, έχει αποκαλυφθεί ακόμα ένα τραγούδι, το «Για Χάρη Του Βασιλικού», που ερμηνεύουν οι ίδιοι καλλιτέχνες.

Βρείτε το «Σιγά Σιγά» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: Spotify | iTunes/Apple Music | Deezer

Βρείτε τους καλλιτέχνες στα social media:

Γιώργος Ζαμπέτας:  Facebook | Instagram

Γιώργος Νταλάρας: Facebook | Instagram


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist