Νίκος Γύρας – Χρυσή Τζάβλα – Δημήτρης Μωραΐτης – Κοιτώντας Το Ίδιο Αστέρι | Νέο Άλμπουμ

22/05/2024

Νίκος Γύρας – Χρυσή Τζάβλα – Δημήτρης Μωραΐτης – Κοιτώντας Το Ίδιο Αστέρι

Τρεις νέοι ερμηνευτές με ξεχωριστά ταλέντα ενώνουν τις φωνές τους… «ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΣΤΕΡΙ» και ερμηνεύουν έντεκα νέα λαϊκά τραγούδια σε μουσική του Νίκου Γύρα πάνω σε στίχους που έγραψε ο αδελφός του Άλκη Αλκαίου, Γρηγόρης Λιάρος.
Ο Νίκος Γύρας είναι ένας νέος εξαιρετικός δημιουργός που έχει ήδη δώσει τα πρώτα καλά δείγματα στο χώρο της ελληνικής μουσικής. Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο Παντελής Θαλασσινός κ.α. Πρόσφατα έκανε την ενορχήστρωση στο νέο άλμπουμ του Μανώλη Λιδάκη, «Κυρίες.. τα σέβη μου» ενώ συνεργάστηκε με την Λίνα Νικολακοπούλου στο τραγούδι «Υπάρχει» το οποίο περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του Στέφανου Μαλλιαρού, «Δε σηκώνουν άλλο φόβο οι εποχές».

Η Χρυσή Τζάβλα είναι μια νέα ερμηνεύτρια και εξαιρετική βιολίστρια. Έχοντας στο ενεργητικό της σπουδαίε συνεργασίες με ξεχωριστή τη συμμετοχή της στην ορχήστρα του Χρήστου Νικολόπουλου, κάνει το ντεμπούτο σε αυτή τη δουλειά, ερμηνεύοντας τρία τρaγούδια κι ένα ντουέτο με τίτλο «Λαβωμένη αλήθεια» μαζί με τον Νίκο Γύρα.
Την παρέα συμπληρώνει ο Δημήτρης Μωραΐτης, ένας νέος λαϊκός ερμηνευτής ο οποίος συμμετέχει επίσης ερμηνεύοντας πέντε από τα τραγούδια του άλμπουμ.
Αξίζει να σημειώσουμε τη συμμετοχή του πολισχυδή τραγουδοποιού Δημήτρη Καρρά ο οποίος συμμετέχει στο άλμπουμ υπογράφοντας τη μουσική σε δυο τραγούδια, την «Σπίθα» και το «Η Τελευταία Ζεϊμπεκιά». Ο Δημήτρης Καρράς άλλωστε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία του άλμπουμ «Κοιτώντας το ίδιο αστέρι».

Το άλμπουμ «κλείνει» μια ορχηστρική σύνθεση του Νικου Γύρα με τίτλο «Solo Κοκκινιάς».
Ανακαλύψτε τραγούδια όπως το «Των ματιών σου η φυλακή» με τη φωνή του Δημήτρη Μωραΐτη, την «Σπίθα» με τη φωνή της Χρυσής Τζάβλα αλλά και το ομότιτλο «Κοιτώντας το ίδιο αστέρι» με τη φωνή του Νίκου Γύρα.
Το άλμπουμ «ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΣΤΕΡΙ» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist