Γιώργος Ηλιόπουλος – “Πως να καταστρέψετε τη ζωή σας” | Έπαυλη Τσιροπινά

26/07/2021

Η Lifeworks Productions παρουσιάζει την θεατρική παράσταση του Γιώργου Ηλιόπουλου, “Πως να καταστρέψετε τη ζωή σας”, που τόσο πολύ αγάπησε το κοινό.

Αυτή η καλοκαιρινή περιοδεία θα περιλαμβάνει δροσερές και φουλ καταστροφικές παραστάσεις σε πολλά θέατρα στην πατρίδα μας. Σας περιμένουμε να απολαύσουμε νύχτες κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό με πολύ γέλιο και διασκέδαση που μας έχει λείψει τόσο πολύ. Η παράσταση είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης, μια ξεκαρδιστική διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του σύγχρονου άντρα και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα αισθήματα του.

Ο Γιώργος είναι ένας σημερινός άντρας που επιτέλους βρίσκει τη γυναίκα των ονείρων του. Μετά από πολλές περιπέτειες καταφέρνει να είναι μαζί της και την στιγμή που πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα από μια λάθος στροφή του μυαλού τα τινάζει όλα στον αέρα…
Πλέον πρέπει να αντιμετωπίσει το χαμό που δημιούργησε…

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος με καταιγιστικούς ρυθμούς δημιουργεί στη σκηνή ένα σύμπαν 30 χαρακτήρων καταφέρνοντας να ζωντανέψει σκηνικά την ιστορία του ήρωα που σε πολλές στιγμές του θα γεμίσει τον εαυτό μας. Το χιούμορ και η συγκίνηση εναλλάσσονται με κινηματογραφικούς ρυθμούς μιας που οι αναφορές του ήρωα είναι κινηματογραφικές και οι ρυθμοί στην παράσταση που έχει στήσει η Βασιλική Ανδρίτσου είναι κινηματογραφικοί. Οι μουσικές επιλογές και το set up της παράστασης έχουν άμεσες επιρροές από το σινεμά ενώ παράλληλα στο σκηνικό δεσπόζει μια οθόνη που με τις ευφάνταστες προβολές αλληλεπιδρά με τον ήρωα και ενισχύει το κωμικό στοιχείο. Άλλωστε ο υπότιτλος, δανειζόμενος μια σκέψη του ήρωα είναι: “Αν η ζωή σου ήταν ταινία, ποια θα ήθελες να ήταν;”

Σκηνοθεσία: Βασιλική Ανδρίτσου
Ερμηνεία: Γιώργος Ηλιόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Πολυχρόνη
Ηχητική επιμέλεια: Σάββας Κεπέσογλου
Ηχοληψία – φώτα – βίντεο: Γιάννης Φώτης
Δημόσιες σχέσεις: Άντζυ Νομικού
Παραγωγή: Ιωάννης Τρουλλινός – LifeWorks Productions

Πληροφορίες:
Δευτέρα 9 Αυγούστου | 21:30
Έπαυλη Τσιροπινά , Ποσειδωνία
Τιμή εισιτηρίου: 12€ (Προπώληση), 14€ (Ταμείο)
Σημεία προπώλησης: 4all (Aλέκου Παναγούλη 12, Ερμούπολη) & 4all (Ποσειδωνία) ή από το viva.gr πατώντας εδώ.

Καθώς ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η ασφάλεια του κοινού και των καλλιτεχνών, θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας, ενδεδειγμένα από την πολιτεία.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist