Γιώργος Περρής – ” Καρδιά Κοίτα” | Καλοκαιρινή περιοδεία 2021

04/08/2021

Ο Γιώργος Περρής αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της μουσικής τα τελευταία χρόνια. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε σκηνές του κόσμου όσο κανένας άλλος καλλιτέχνης της γενιάς του. Με τα τραγούδια του να βρίσκονται επανειλημμένα στα top 20 των διεθνών charts σε πάνω από 40 χώρες, ισορροπεί πετυχημένα με μοναδική ευαισθησία ανάμεσα στην εμπορική και την καλλιτεχνική αξία του πενταγράμμου.

“Καρδιά κοίτα” είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής του περιοδείας που ξεκινά σε Ελλάδα και Κύπρο αυτό το καλοκαίρι και θα έχει τη σωστή δόση από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν: έντονα συναισθήματα, δύναμη, αλλά και γαλήνη μέσω των τραγουδιών του.

Ο τελευταίος του δίσκος “Σταθερά στα όνειρα” με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τη Λίνα Νικολακοπούλου και το “Καρδιά Κοίτα” από τους τίτλους της σειράς “Αγγελική” θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο θερινό αυτό ταξίδι, αφού έφτασε τα 2 εκατομμύρια views στο YouTube αλλά θα ακούσουμε και το “Disobey”, το τελευταίο του ξενόγλωσσο, ρυθμικό κομμάτι που λατρεύεται από τα πρώτα δευτερόλεπτα.  Δε θα λείψουν κλασικά κομμάτια του ρεπερτορίου του, όπως το “Je suis malade”, “I will wait for you” αλλά και διασκευές αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών.

“Μετά από την καραντίνα και την απομόνωση που μας έφερε όλους αντιμέτωπους με τους φόβους, τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες μας, θέλω να τραγουδήσω στο κοινό τραγούδια, που θα γιατρέψουν τις μουδιασμένες μας καρδιές.”

Σε ένα πρόγραμμα πολύπλευρο όπως και η προσωπικότητα του, ενώνονται η δισκογραφία του, το παλιό με το καινούργιο, το ξενόγλωσσο με το ελληνικό και η συγκίνηση με τη διασκέδαση, προτού ο διεθνής καλλιτέχνης συνεχίσει τα ταξίδια του στο εξωτερικό για την προώθηση του νέου του δίσκου.

Έχει άλλωστε ανακηρυχθεί πρέσβης της χώρας μας στο εξωτερικό, μέσα από το τηλεοπτικό αφιέρωμα που θα προβληθεί σε δεκάδες διεθνή μέσα, το οποίο γυρίστηκε στον μοναδικής ομορφιάς και ιστορίας Ναό της Αφαίας, στην Αίγινα, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Η ευαισθησία του δεν θα μπορούσε να εκφραστεί καλύτερα παρά με τις δύο δεσμεύσεις που έχει αναλάβει με ενθουσιασμό: είναι κοινωνός του προγράμματος Αναδοχής Παιδιών του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και παράλληλα πρέσβης της Unisef στην Ελλάδα.

“Η ελπίδα μας είναι τα παιδιά. Όσο περισσότερη αγάπη και ενδιαφέρον τους δείξουμε, τόσο καλύτερος θα γίνει ο κόσμος μας.” Αναφέρει ο ίδιος.

Η επανεκκίνηση του πολιτισμού και της μουσικής είναι ότι πιο σημαντικό και αναζωογονητικό μέσα από μια δύσκολη περίοδο. Ας αφήσουμε τα τραγούδια να βρουν τη θέση τους στο πιο πολύτιμο σημείο της ύπαρξής μας: την καρδιά.

Βρείτε τον Γιώργο Περρή στα social media:
Website | Facebook | Instagram | YouTube


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist