Γιώργος Τεντζεράκης & Ροδούλα Κουταλλέλη – Μια Χάρη | Νέο Τραγούδι

11/05/2023

Ο Γιώργος Τεντζεράκης παρουσιάζει το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο «Μια Χάρη».
Ένα ερωτικό ντουέτο που ερμηνεύει με την πρωτοεμφανιζόμενη Ροδούλα Κουταλλέλη.. Μία εξαιρετική ερμηνεύτρια που έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Μηλιώκας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας , Βαγγέλης Κονιτόπουλος , ενώ τα τελευταία 5 χρόνια τραγουδάει στο πλευρό του Γιάννη Πάριου.

Στο νέο αυτό ερωτικό τραγούδι ο Γιώργος Τεντζεράκης υπογράφει τους στίχους και τη μουσική , ενώ αποτελεί το δεύτερο από μια σειρά τραγουδιών που πλαισιώνουν τη νέα δισκογραφική δουλειά . Τα νέα τραγούδια θα βγαίνουν «στον αέρα» κάθε 3 μήνες μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 10.
Το τραγούδι κυκλοφορεί από τη MusicArtLab και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

Σπουδαίοι μουσικοί συμμετείχαν στις ηχογραφήσεις και την ενορχήστρωση υπογράφει ένας από τους σημαντικότερους κιθαρίστες της Ελλάδας , ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης .

Μια Χάρη
Γιώργος Τεντζεράκης –Ροδούλα Κουταλλέλη
Στίχοι- Μουσική : Γιώργος Τεντζεράκης
Ενορχήστρωση : Μανόλης Ανδρουλιδάκης
Έπαιξαν οι μουσικοί :
Κιθάρα ,πιάνο ,ακορντίνα ,μαντολίνο : Μανόλης Ανδρουλιδάκης
Τύμπανα : Γρηγόρης Σιντρίδης
Μπάσο : Πόλυς Πελέλης
Βιολί : Δημήτρης Καζάνης
Η ηχογράφηση έγινε στο Studio Music Art Lab
Ηχοληψία : Νίκος Ασημάκης
Μίξη-mastering: Χρήστος Ταμπουρατζής

Παραγωγή- Γιώργος Τεντζεράκης

Φωτογράφιση : Λεωνίδας Βασιλόπουλος
Graphic design – Φρειδερίκος Ρούσσος

Ο Γιώργος Τεντζερακης έχει ήδη 2 δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό του . Από τον πρώτο δίσκο με τίτλο «Ηλιε μου 2007» , ξεχώρισε το τραγούδι «Μέσα στην αύρα σου» , και από το δεύτερο δίσκο «Τι παραπάνω 2011» ξεχώρισε το ομότιτλο τραγούδι σε στίχους και μουσική του Θάνου Παπανικολάου . Με το τραγούδι αυτό , το 2011 εκπροσώπησε την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό Eurovoice .

Η μουσική σκηνή μέσα απο την οποία αναδείχτηκε είναι ο Σταυρός του Νότου και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μάνος Ξυδούς, η Σοφία Βόσσου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιώργος Σαμπάνης, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Μιχάλης Εμιρλής κ.α.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist