Γιώργος Χατζηπαύλου – “Τάιμινγκ” | Stand Up Comedy – Θέατρο Απόλλων

08/02/2022

Ο κορυφαίος Έλληνας κωμικός Γιώργος Χατζηπαύλου κλείνει φέτος τον κύκλο της sold out stand-up comedy παράστασης “Τάιμινγκ”. Αν θέλετε να γελάσετε μέχρι δακρύων, να προβληματιστείτε (όσο πρέπει) και να περάσετε 90′ μακριά από έγνοιες και σκοτούρες, αυτή είναι η στιγμή, το δικό σας τάιμινγκ!

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε ή και να ξαναδείτε την 4η σόλο παράσταση του Γιώργου Χατζηπαύλου. Κάθε παράστασή του γίνεται sold out εντός αλλά και εκτός συνόρων. Άλλωστε, είναι ο πρώτος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έκανε τη μεγαλύτερη περιοδεία ελληνόφωνου stand-up εκτός Ελλάδας που έγινε ποτέ, με παραστάσεις σε 22 πόλεις εκτός Ελλάδας.

Τάιμινγκ. Η σωστή στιγμή.

Στο “Τάιμινγκ” ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα. Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό με στόχο, μέσα από την κωμωδία, να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του, αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της.

Τώρα είναι η σωστή στιγμή για να δείτε ή να ξαναδείτε το «Τάιμινγκ»!

“Ένα απολαυστικό χιουμοριστικό ενενηντάλεπτο με ασταμάτητο παλμό, ενδοσκοπική ματιά, observational comedy και ξεκάθαρα μηνύματα. Ό,τι έχουμε αγαπήσει στον Γιώργο Χατζηπαύλου επιστρέφει!”

Αθηνόραμα

“Σάτιρα που κρύβει ξεχωριστά μηνύματα.”

AlphaTV

“Τα αστεία που θα τα επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά στις παρέες σου!”

ΤΟ ΒΗΜΑ

Με μια ματιά:
Παράσταση: Γιώργος Χατζηπαύλου – Τάιμινγκ
Χώρος: Θέατρο Απόλλων, Σύρος
Ημερομηνία: Κυριακή 27 Φεβρουαρίου
Τιμή εισιτηρίου: 10€ προπώληση | 12€ στην είσοδο
Οργάνωση Παραγωγής & Επικοινωνία: Action Εστί
Προπώληση Εισιτηρίων: Εδώ
Και τηλεφωνικά: 2107234567
Βρείτε την εκδήλωση στο Facebook.

Χορηγός Επικοινωνίας: Empneusi 107 FM


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist