Γιώτα Νέγκα & Σταύρος Σιόλας – Το Βλέμμα του Μόνου| Νέο Τραγούδι

12/06/2023

Η Γιώτα Νέγκα συναντά ξανά δισκογραφικά τον Σταύρο Σιόλα και παρουσιάζουν «Το Βλέμμα Του Μόνου», σε στίχους του Ηλία Μάστορη, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Oxygen.

Χαρίζοντάς μας ένα καλό λαϊκό τραγούδι, μία εξαιρετική σύνθεση και στίχους γεμάτους αλήθεια, η Γιώτα Νέγκα «ντύνει» με την σπουδαία χροιά της όλες εκείνες τις διαδρομές της ζωής μας που κάνουμε μόνοι, χωρίς το «μαζί».

«Το Βλέμμα Του Μόνου» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό video, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Εμμανουηλίδη, με την Γιώτα Νέγκα και τον Σταύρο Σιόλα να είναι επιβάτες του τρένου της ζωής, σ’ ένα ταξίδι γεμάτο μοναξιά.

Το τραγούδι «Το Βλέμμα Του Μόνου» είναι το πέμπτο single από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Σταύρου Σιόλα, με τίτλο «Η Δική Μας Σειρά», που θα κυκλοφορήσει σύντομα, με συνθέσεις του ίδιου, στίχους του Ηλία Μάστορη και σπουδαίους ερμηνευτές. Προηγήθηκαν το ομότιτλο του album τραγούδι που ερμηνεύει ο ίδιος ο Σταύρος Σιόλας, το «Στην Πλάτη Του Καιρού» με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, το «Στην Αιώρα Του Χρόνου» με την Μελίνα Κανά και το «Έκτορας» με τον Γιάννη Κότσιρα. Τραγούδια του album ερμηνεύουν επίσης και οι Μελίνα Ασλανίδου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργος Στρατάκης και Ερωφίλη.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist