Γλυκερία & Γιάννης Κότσιρας – “Ένα αθώο ψέμα” | Πρώτη μετάδοση

07/11/2021

Aπό Δευτέρα 8 Νοεμβρίου συντονιστείτε στον Empneusi 107 FM και ακούστε σε πρώτη μετάδοση το τραγούδι της Γλυκερίας και του Γιάννη Κότσιρα με τίτλο “Ένα αθώο ψέμα”.

Το νέο τραγούδι των δύο αγαπημένων ερμηνευτών, σε μουσική του Αντρέα Κατσιγιάννη και στίχους της Μαρίας Χατζηαυξέντη.

Το εξαιρετικό ντουέτο της Γλυκερίας με τον Γιάννη Κότσιρα “Ένα αθώο ψέμα”, αποτελεί προπομπό της κυκλοφορίας, από το Ogdoo Music Group, του νέου άλμπουμ της Γλυκερίας που έχει τίτλο “Με αναστεναγμό”.

Ο πολυπράγμων συνθέτης Αντρέας Κατσιγιάννης είχε την ιδέα της δημιουργίας ενός δίσκου αφιερωμένου σε μία άγνωστη πτυχή του δράματος των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Των προσφύγων που βρήκαν καταφύγιο στην Κύπρο το 1922 και το 1974 αναγκάστηκαν εκ νέου να εγκαταλείψουν τις εστίες τους εξαιτίας της τουρκικής εισβολής και κατοχής.

Η Μαρία Χατζηαυξέντη, απόγονος μίας από τις χιλιάδες οικογένειες που βίωσαν στη διάρκεια μισού μόλις αιώνα δύο φορές τον πόνο του ξεριζωμού αποτυπώνει στους στίχους της τη μνήμη, το σιωπηλό πόνο και την ελπίδα ενός λαού, που κόντρα στις θύελλες της ιστορίας, εξακολουθεί να επιμένει.

Η Γλυκερία και ο Γιάννης Κότσιρας δίνουν σώμα και ψυχή στη συγκίνηση που αναβλύζει από το τραγούδι «Ένα αθώο ψέμα» ερμηνεύοντας με την ευαισθησία και την απαράμιλλη εκφραστικότητα που διακρίνει τις ερμηνείες τους.

Βρείτε την Γλυκερία στα social media:
Website | Facebook | Instagram

Βρείτε τον Γιάννη Κότσιρα στα social media:
Website | Facebook | Instagram


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist