Η Μαριέττα Σπηλιοπούλου φιλοξενεί τον Γιώργη Χριστοδούλου

17/06/2021

Η Μαριέττα Σπηλιοπούλου κάθε Πέμπτη 18:00 – 20:00 μας ταξιδεύει μέσα από την εκπομπή της!

Ο σημερινός καλεσμένος της είναι ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο οποίος φαντάζεται πως θα ήταν, άραγε, ένα παιδικό καμπαρέ και παραδίδει με χαριτωμένο και μελωδικό τρόπο μαθήματα φυσικής ιστορίας μετά μουσικής, μέσα από το πρώτο του βιβλίο – cd για παιδιά με τίτλο “Το καμπαρέ των ζώων”, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μάρτης.

Ο παπαγάλος, η πεταλούδα, ο σκαντζόχοιρος και οι υπόλοιποι κάτοικοι του δάσους ανακαλύπτουν τυχαία ένα ξεχασμένο καμπαρέ και αναλαμβάνουν ρόλους ηθοποιών, παρουσιάζοντας ο καθένας το νούμερό του.

Ανάλογα με τη συμπεριφορά, το μέγεθος αλλά και τη γεωγραφική του θέση, κάθε ζώο επιλέγει, διαφορετικό είδος μουσικής και έτσι, ακούγονται από μπολέρο και βαλς μέχρι χασάπικα που μιλούν με απρόβλεπτα διασκεδαστικό τρόπο για το ζωικό βασίλειο και μαθαίνουν στα παιδιά τα γνωρίσματα, τον χαρακτήρα και τις συνήθειες των ζώων και των εντόμων.

Συντονιστείτε στις 19:00 για την τηλεφωνική συνέντευξη!

Το άλμπουμ περιλαμβάνει μία ιστορία και 13 τραγούδια με εξαιρετικούς καλεσμένους ερμηνευτές και μουσικούς. Συγκεκριμένα είναι οι: Σαββίνα Γιαννάτου, Αργύρης Μπακιρτζής, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μαριώ, Δημήτρης Μυστακίδης, Βασίλης Νικολαΐδης, οι Manouchedrome και ο Διογένης Δασκάλου σε ρόλο αφηγητή.

Η μουσική όλων των τραγουδιών γράφτηκε από τον Γιώργη σε στίχους του ταλαντούχου πρωτοεμφανιζόμενου Αριστείδη Μάραντου.

Βρείτε τον Γιώργη Χριστοδούλου στα social media:
Site | Facebook | Instagram 

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist