“Havana Nights” | Online streaming έως 5 Απριλίου 2021

24/03/2021

“Havana Nights”
“Το διεθνούς φήμης μιούζικαλ χορού της Κούβας”

Οnline streaming

Viva.gr έως 5 Απριλίου 2021

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης περιοδείας στα μεγαλύτερα μουσικά θέατρα της Ευρώπης, με συνεχόμενες sold out παραστάσεις, το υπερθέαμα Havana Nights έρχεται στις οθόνες μας, σε Hi Definition πολυκάμερη μαγνητοσκόπηση με εξαιρετική τηλεσκηνοθεσία. Μια παράσταση με γρήγορες αλλαγές, ακροβατικές ανατροπές και εξωτική σάλσα που προτάθηκε για το Βραβείο LEA Ζωντανής Διασκέδασης 2016 στην κατηγορία “Καλύτερο Σόου της Χρονιάς”.

Η «απόλυτη γιορτή της ζωής» από την καρδιά της Καραϊβικής, μέσα από ένα χορευτικό μιούζικαλ, με ξέφρενους ρυθμούς, αριστοτεχνικά ακροβατικά και ζωντανή μουσική, από 27 κορυφαίους καλλιτέχνες χορευτές, ακροβάτες και μουσικούς μας μεταφέρουν στις Νύχτες Αβάνας συνυπάρχοντας με την πρωτοποριακή ζωντανή ορχήστρα του σπουδαίου Κουβανού τρομπετίστα Yuliesky Gonzalez. 

Η ιστορία:
Ο Luca είναι ένας τουρίστας που ταξιδεύει στην Κούβα για πρώτη φορά και αμέσως γοητεύεται από τη χώρα. Η μυρωδιά των πούρων βρίσκεται παντού στον αέρα, τα πολύχρωμα vintage αυτοκίνητα κυριαρχούν στο δρόμο και η μουσική ξεχειλίζει σε όλους τους δρόμους όπου όμορφες γυναίκες χορεύουν σάλσα ανάμεσα στα παλιά κτίρια. Όταν συναντά την Κουβανή Aleyna, γοητεύεται από την εξωτική ομορφιά της αλλά βρίσκει απέναντί του, τα αδέρφια της. Ο Luca περιπλανιέται απελπισμένος στους δρόμους της Αβάνας για να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό τους, κυρίως όμως την καρδιά της Aleyna. Και τελικά τα καταφέρνει, πετυχαίνοντας να γίνει φίλος με όλους τους μέχρι τότε «εχθρούς» του.

Η επανάσταση στη χορογραφία:
Οι καλύτεροι χορευτές της Αβάνας συμμετέχουν στο «Havana Nights Dance Company». Από το 2015, οι χορογράφοι έχουν αφιερώσει όλο το πάθος τους στον συνδυασμό μοντέρνου, αστικού και νοσταλγικού στυλ, δημιουργώντας ένα μοναδικό και φλογερό αποτέλεσμα. Το πάθος, οι εντυπωσιακές και αισθησιακές ερμηνείες, οι  μοναδικές εναλλαγές, τα ιδιαίτερα γρήγορα βήματα και το υψηλό επίπεδο ακροβατικών μέσα σε μία άκρως δημιουργική χορογραφία είναι τα στοιχεία που διακρίνουν τους χορευτές της Havana Nights Dance Company.

Η καινοτομία της παράδοσης ακροβατικών στην Κούβα:
Το Circo National De Cuba ιδρύθηκε το 1959 και ανέπτυξε σε μέγιστο βαθμό την μακρά παράδοση της Κούβας στην τέχνη του τσίρκου. Με εκπληκτικά απόλυτη τεχνική ακρίβεια οι ακροβάτες του παγκοσμίου φήμης Circo Nacional de Cuba αποτελούν τους κορυφαίους καλλιτέχνες στο είδος τους παγκοσμίως, έχοντας διακριθεί σε πολλά φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, όπως του Μόντε Κάρλο, της Κίνας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας. Με τις ολοένα και πιο πρωτοποριακές ιδέες τους, που προέρχονται από τους δρόμους της Αβάνας, η κλασική παλιά ατμόσφαιρα του τσίρκου έχει έχει δώσει τη θέση της σε ένα σύγχρονο καλλιτεχνικό περιβάλλον με urban αισθητική όπου σε ρυθμούς χιπ χοπ, οι καλλιτέχνες δημιουργούν μοναδικούς και απίστευτους σχηματισμούς με τα σώματά τους.

Από τους:
Havana Nights Dance Company
Circo Nacional De Cuba
Yuliesky Gonzalez

Τιμή εισιτηρίου: 13€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/havana-nights/


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist