Η Ελευθερία Πάτση Live στο Major Seven – Αθήνα

07/12/2023

Η Ελευθερία Πάτση για άλλη μία Παρασκευή, στις 8 Δεκεμβρίου θα επαναλάβει την εμφάνισή της για εκείνους που δεν πρόλαβαν ή θέλουν να το ξαναζήσουν, στο Major Seven ενός ιδιαίτερου και σύγχρονου music art χώρου στο Μεταξουργείο .

Η Ελευθερία από τη Θεσσαλονίκη που έγινε βέρα Αθηναία, με την ερμηνευτική της αμεσότητα, δωρικότητα και ευαισθησία, το κορίτσι που σε αφοπλίζει με το τραγούδισμά του γιατί έχει τη στόφα των γυναικείων φωνών που έχουν χαραχτεί στη συναισθηματική μας μνήμη -σχεδόν ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού ”Κοιτώ απ΄ το παράθυρο”- συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο ολοκαίνουργιο Major Seven και μας προσκαλεί να ζήσουμε μαζί της την αληθινή ένωση με την ψυχή μας.

Στο πρόγραμμα της βραδιάς, το παρελθόν θα συναντηθεί με το σήμερα, δείχνοντας πως το τραγούδι δεν είναι τίποτε άλλο από εκείνη την λεπτή κλωστή που μας ενώνει όλους, στο «Ένα» που λησμονούμε ότι είμαστε, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Μαζί με τους εξαιρετικούς συνεργάτες της, τον Νίκο Παπαναστασίου στο πιάνο και το ακορντεόν, τον Γιώργο Παππά στο ούτι, το λαούτο, το μπουζούκι και το μαντολίνο, τον Τριαντάφυλλο Βαβάτσικο στο βιολί και τον Νίκο Νταρίλα στα κρουστά, φτιάχνει το δικό της μουσικό τοπίο, τραγουδώντας τα δικά της, τα αγαπημένα άλλων και πολλά ακόμα από εκείνα που μας έχουν σημαδέψει.

Θα βρεθούμε στο ίδιο τραπέζι με τη Μοσχολιού, την Αλεξίου, την Τσανακλίδου, την Φριντζήλα, τον Άκη Πάνου, τον Ζαμπέτα, τον Χατζιδάκι, τον Ξαρχάκο, τον Μαρκόπουλο, τον Ανδριόπουλο αλλά και τον Κραουνάκη, τον Μάλαμα, τον Αγγελάκα, τους Χαϊνηδες, τον Περίδη και τον Αλκίνοο.

Θα είναι μια γιορτή του καλού ελληνικού τραγουδιού και μια μοναδική μουσική εμπειρία, από μια συγκινητική ερμηνεύτρια.

Σας περιμένουμε!


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist