Η Ελπίδα Γαδ ζωντανά στην έπαυλη Τσιροπινά

28/06/2023

Η Ελπίδα Γαδ με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του τραγουδιού με το οποίο συστήθηκε στο ελληνικό κοινό στα blind audition του “The Voice of Greece”, έρχεται με καλοκαιρινούς ρυθμούς το Σάββατο 1 Ιουλίου στην έπαυλη Τσιροπινά για να ερμηνεύσει αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια. Μαζί της η Λένα Χατζηγρηγορίου στο βιολί και στις φλογέρες, και ο Γιάννης Ανδριωμένος στο κοντραμπάσο.

Σε μια προσωπική προσέγγιση και ακολουθώντας την “ξυπόλητη ντίβα“, Cesaria Evora που το πρωτοερμήνευσε, η Ελπίδα Γαδ βγάζει τα παπούτσια της και βάζει την ψυχή της για το κομμάτι “Sodade”, το οποίο σημαίνει «σε θυμάμαι», το ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά και, όπως δηλώνει η ίδια σημάδεψε την μουσική της πορεία.

Η αυλή της έπαυλης Τσιροπινά θα γεμίσει παλιές και σύγχρονες αγαπημένες μελωδίες σε συνδυασμό με μουσικά κομμάτια του εξωτερικού (Killing me softly, Bella Ciao κα) που έχουν γράψει ιστορία. Τη νύχτα αυτή θα ακουστούν τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε όπως: Μην τον ρωτάς τον ουρανό, Όνειρο απατηλό, Πες μου μια λέξη, Τα λεφτά μου όλα δίνω, Τα ήσυχα βράδια, Τρίτο Στεφάνι καθώς και διασκευασμένα τραγούδια του δικού μας «πατριάρχη» Μάρκου Βαμβακάρη.

Το Σάββατο 1 Ιουλίου η τραγουδίστρια προσκαλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού να τραγουδήσουν χέρι με χέρι μαζί της. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00. Προμηθευτείτε τα εκπτωτικά εισιτήρια των 8€ μέσω της Cometogether.live και τα εισιτήρια της γενικής εισόδου στα 10€ από τα καταστήματα 4all και το Baobab.

Με μια ματιά:

Εκδήλωση: Συναυλία Ελπίδα Γαδ – “Sodade”
Χώρος: Έπαυλη Τσιροπινά, Ποσειδωνία
Ημερομηνία: Σάββατο 1 Ιουλίου 2023
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: Ηλεκτρονική προπώληση 8€ | Είσοδος 10€

Link για αγορά εισιτηρίων: https://cometogether.live/event/356/

Φυσικά σημεία προπώλησης:
– Καταστήματα 4all (Ερμούπολη & Ποσειδωνία)
– Baobab Syros (Φοίνικας)
Οργάνωση Παραγωγής: Ηχοκύματα by Action Εστί
Press & Info: [email protected]


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist