Η Idra Kayne ζωντανά στη Σύρο

13/07/2023

Μετά την πρώτη sold out βραδιά “Exotic Syros Nights”, την Κυριακή 16 Ιουλίου το Baobab συνεχίζει φιλοξενώντας αυτή την φορά την «soul funk queen» της χώρας Idra Kayne μαζί με τον γνωστό παραγωγό MCD (Δημήτρη Κρητικό).

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έρχεται στη Σύρο με απόλυτα ανεβαστική διάθεση για μια βραδιά σε ακούσματα pop, soul, funk, r&b, jazz, disco και hip-hop, μοιράζοντας θετική ενέργεια και καλώντας όλο το νησί σε χορό. Μελωδίες που θα ξεσηκώσουν, θα γαληνεύσουν, θα προκαλέσουν και κυρίως θα κάνουν κάθε θεατή να ερωτευτεί σε μία νύχτα με την υπέροχη φωνή της Idra Kayne.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και το τηλέφωνο κράτησης θέσης είναι το 2281045332.

Τι είναι οι “Exotic Syros Nights”;
Το αγαπημένο μαγαζί της Σύρου «Baobab» δίνει ζωή και χρώμα στη Μαρίνα του Φοίνικα φιλοξενώντας αγαπημένους αφροέλληνες και ξένους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής σε μία σειρά εκδηλώσεων με εξωτικό χαρακτήρα και ελεύθερη είσοδο. Την ξεχωριστή σειρά μουσικών εκδηλώσεων “Exotic Syros Nights” εγκαινίασε ο Jerome Kaluta με μία sold out εμφάνιση, ενώ ήρθε η ώρα για λίγο γυναικείο άρωμα με την πλέον κατάλληλη Idra Kayne.

Λίγα λόγια για την Idra Kayne
Η Idra Kayne είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός και χορεύτρια με σπουδές στο χορό, στη φωνητική, με σεμινάρια τραγουδιού, σύνθεσης, ενορχήστρωσης και beatbox.

To 2000 ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις της σε σημαντικές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Το 2011 κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ «Don’t Walk Away», ενώ ακολουθεί το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο “MicDrop”. Την επόμενη χρονιά κάνει την πρώτη της μεγάλη συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

H ίδια ασχολείται και με το θέατρο από το 2011 με συμμετοχή στην οπερέττα «Η Κόρη της Καταιγίδος», στα μιούζικαλ «RENT», «FAME», «ΑΝΝΙΕ», «PRISCILLA», «SWEET CHARITY» και σε παιδικές παραστάσεις.

Από το 2007 έως και σήμερα δεν έχει σταματήσει να συνεργάζεται με πολλούς καλλιτέχνες δισκογραφικά αλλά και σε live εμφανίσεις. Ανάμεσα τους οι Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης και Γιάννης Ζουγανέλης.

Έχει εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ και μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα με την ορχήστρα του και τώρα ήρθε η ώρα να κάνει το ντεμπούτο του και στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων για μία καλοκαιρινή νύχτα με χορευτικούς ρυθμούς και δροσερά κοκτέιλ.

Το Baobab θα ανοίξει τις πόρτες του στις 21:00 και είστε όλοι καλεσμένοι! Η είσοδος είναι ελεύθερη στο μπαρ, και για κράτηση της θέσης το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2281045332 .

Με μια ματιά:

Όνομα εκδήλωσης: Exotic Syros Nights with Idra Kayne
Ημερομηνία: Κυριακή 16 Ιουλίου 2023
Χώρος: Baobab (Μαρίνα, Φοίνικας)
Ώρα έναρξης: 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2281045332
Οργάνωση Παραγωγής: Ηχοκύματα by Action Εστί
Press & Info: [email protected]


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist