Η Μαρία Παπαγεωργίου στον Empneusi 107 FM

24/02/2020

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 18:00, η Κυριακή Αιλιανού προσκαλεί τη Μαρία Παπαγεωργίου στον αέρα του Empneusi 107 FM, για να μας αφηγηθεί τις μουσικές της ιστορίες.

Η Μαρία Παπαγεωργίου γεννήθηκε το 1984 στα Γρεβενά. Η προσωπική της δισκογραφία ξεκινά το 2010 με το δίσκο «Όμορφοι και ηττημένοι» μαζί με τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη και έκτοτε μας έχει χαρίσει υπέροχες ερμηνείες, είτε με δικά της κομμάτια, είτε με πολυάριθμες συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών: «Μια Ψυχή», «Νύχτα», «Θα σου ψυθιρίζω τη μαρκίζα», «Το πουλάκι», «Αμφιβολία» αλλά και πόσα ακόμα, που έχουν φτάσει στα χείλη και την καρδιά μας. Σταθμός στην πορεία της, η συνεργασία της με το Μίκη Θεοδωράκη, που μας χάρισε το δίσκο “Αλληλογραφία”, με διασκευές της σε τραγούδια του μεγάλου συνθέτη.

Για τα τραγούδια της, τα υπέροχα live της, για τη μουσική, για τη ζωή και για πολλά ακόμα, η Μαρία Παπαγεωργίου την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου συναντιέται με την Κυριακή Αιλιανού για ένα δίωρο γεμάτο έμπνευση και υπέροχες μελωδίες.

Ακριβώς όπως το βράδυ της 11ης Αυγούστου του 2015, σ’ εκείνη τη μοναδική βραδιά Έμπνευσης στο «Κάλλιστον», για όσους θυμούνται…

Συντονιστείτε στις 18.00 ακριβώς!

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist