Η Σεμέλη στη Σφίγγα με εκλεκτούς καλεσμένους

15/03/2023

H Σεμέλη και τα αγόρια της μπάντας της, απαλύνουν με μελωδίες ανάτασης και εκτόνωσης την καρδιά του κόσμου, για τρεις εμφανίσεις στη Σφίγγα, τα Σάββατα 18, 25 Μαρτίου και 1 Απριλίου.

Μέσα από συνθέσεις της Σεμέλης, των αγοριών αλλά και άλλων συνθετών του αστικού τοπίου, του κάμπου, των βουνών και των νησιών, μας ταξιδεύουν σε ένα κόσμο ασφαλή, όπου μπορείτε άφοβα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να χορέψετε και να τραγουδήσετε μαζί όσο δυνατά θέλετε.

Παρέα στις μουσικές μας βραδιές, ξεφεύγουμε για λίγο από την πραγματικότητα και πλανιόμαστε στο γαλαξία του τραγουδιού, ενώ ταυτόχρονα μαζεύουμε δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο το επόμενο πρωί με ενέργεια και πίστη.

Αγαπημένοι καλεσμένοι κάθε βραδιά, θα αυξήσουν τη μαγεία. Ο Γιάννης Παπαβασιλείου (18/5), η Eλένη Τσαλιγοπούλου και η Λυδία Μαύρου (25/3) και εκλεκτοί καλεσμένοι που θα ανακοινωθούν σύντομα για την 1 Απριλίου.

Σας περιμένουμε όλoυς στη Σφίγγα!

Παίζουν μαζί της:
Jason Παππούλης: όργανα, φωνή
Γλαύκος Σμαριανάκης: βιολί, φωνή
Ίων Κιζιρίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Σάκης Πολύζος: μπάσο
Βαγγέλης Καρίπης: κρουστά

Ώρα έναρξης: 22.00
Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr – sfiga.gr
Είσοδος: 10 ευρώ
Μουσική σκηνή Σφίγγα – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149

Η Σεμέλη γεννήθηκε στην Αθήνα. Συμμετείχε από μικρή σε εκδηλώσεις λαϊκής μουσικής μαζί με τον πατέρα της, τον Γιάννη Παπαβασιλείου, δεξιοτέχνη του τρίχορδου μπουζουκιού.
Είναι διπλωματούχος αριστούχος βιολοντσέλου, τάξη Μαρίνας Κισλιτσίνα.
Από μικρή καταπιάνεται με διάφορα μουσικά είδη όπως η Ραπ το Λαϊκό και τραγούδια σε ύφος ελαφρύ (τύπου ρετρό) και ασχολείται με την σύνθεση ποικιλόμορφων μουσικών έργων.
Ο αδελφός της γιαγιάς της είναι ο ποιητής Γιώργος Ριζόπουλος.

Ετικέτες

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist