Η Χριστουγεννιάτικη Συνωμοσία της Κατσίκας στη Σύρο!

18/12/2023

Οι δημιουργοί του έργου «Ο Ψαροτρομάρας» παρουσιάζουν τη νέα τους παραγωγή «Η Χριστουγεννιάτικη Συνωμοσία της Κατσίκας»!

Ο Θωμάς και η Μαρίκα – Κατσίκα, δύο περιπλανώμενοι φίλοι που αγαπούν την περιπέτεια, κάθε χρόνο γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σε διαφορετικό τόπο! Στόχος τους; Να βρουν σε ποιο μέρος της γης φτιάχνονται οι νοστιμότεροι κουραμπιέδες!

Θα βρεθούν θεατές σε μια στρατιωτική συνωμοσία που οργανώνεται ενάντια στο παλάτι και τον Βασιλιά. Σε μία ξένη χώρα, ολομόναχοι οι δυο φίλοι, ετοιμάζονται να φύγουν ώσπου θα βρεθεί μπροστά στο δρόμο του Θωμά η πανέμορφη Πριγκίπισσα..! Και ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος..! Θα καταφέρει ο Θωμάς να την παντρευτεί; Πρέπει όμως να νικήσει τον Βασιλιά σε μια παρτίδα σκάκι. Αλλιώς; Θα χάσει τη ζωή του! Και φυσικά, πρέπει να προλάβει την εξέγερση των στρατιωτών γιατί κινδυνεύει το παλάτι! Θα το γκρεμίσουν λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος!
Tι ρόλο θα παίξουν οι μύγες σε μία χώρα γεμάτη από δαύτες; Τη λύση θα τη δώσει η Μαρίκα-Κατσίκα με το πολυμήχανο σχέδιο μιας τέλειας συνωμοσίας..!

Ώρες εκδήλωσης: Παρασκευή 22/12 και ώρα 17:30
Σάββατο 23/12 και ώρες 17:30 & 19:00

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 8€ | Ταμείο εισόδου: 10€

Διάθεση εισιτηρίων:
ticketservices.gr & Ταμείο Θεάτρου Απόλλων


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist