Ηλίας Παλιουδάκης – Ματωμένο Δοξάρι | Νέο Τραγούδι

08/06/2023

Με το «Ματωμένο Δοξάρι», ένα ιδιαίτερο τραγούδι που ερμηνεύει ο Ηλίας Παλιουδάκης, ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας συνεχίζουν να μας χαρίζουν μοναδικές μουσικές στιγμές με τα τραγούδια του υπερεπιτυχημένου soundtrack για τη σειρά «Σασμός».

Το «Ματωμένο Δοξάρι», που συνδυάζει αρχαιοελληνική μουσική και παραδοσιακή κρητική λύρα, αλλά και καθηλωτικούς στίχους, είναι ένα τραγούδι που οι δημιουργοί του αφιερώνουν στη μνήμη των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Ντύνοντας την καθηλωτική σειρά του Alpha, το «Ματωμένο Δοξάρι» μιλά για όλα τα συναισθήματα που κατακλύζουν τους πρωταγωνιστές, όπως ο πόνος, η οργή και η δύναμη ψυχής, μέχρι να φτάσουν στον «Σασμό».

Το «Ματωμένο Δοξάρι», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen όπως όλα τα τραγούδια της καθηλωτικής κι επιτυχημένης σειράς του Alpha, δίνει συνέχεια στο soundtrack της φετινής σεζόν. Προηγήθηκαν τα «Φιλάω Σταυρό» με ερμηνευτές τον Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη και τον Δημήτρη Μπάση, «Κερί Αναμμένο» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά, «Θνητοί Θεοί» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, «Τα Θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου, «Πύρινες Καρδιές» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Το Δωμάτιο Βρίζω» με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist