Ισίδωρος Πάτερος (feat. Λένα Πλάτωνος) – “Άγρια ορχιδέα” | Νέο τραγούδι

22/06/2021

Ο Ισίδωρος Πάτερος παρουσιάζει το νέο του τραγούδι “Άγρια Ορχιδέα” σε ενορχήστρωση και παραγωγή της Λένας Πλάτωνος / Stergios T. και στίχους του Πάνου Δημητρόπουλου. Το τραγούδι κυκλοφόρησε την 1η Ιουνίου του 2021 και αποτελεί τη συνέχεια μίας σειράς self-released singles του νεαρού τραγουδοποιού, ερμηνευτή, και πολυοργανίστα μουσικού.

Ο Ισίδωρος Πάτερος μας συστήνεται σιγά σιγά προκαλώντας έκπληξη κάθε φορά με το εύρος της μουσικής του ταυτότητας. Η συγκυριακή γνωριμία του με τη Λένα Πλάτωνος έγινε αφορμή για να μοιραστεί μαζί της την “Άγρια Ορχιδέα” και το ενδιαφέρον της για την μουσική ευαισθησία του τραγουδοποιού, γέννησε αυτή την πανέμορφη συνεργασία.

Δείτε το πρωτότυπο βίντεο που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Νησίδης:

Σημέιωμα Λένας Πλάτωνος:
“Ισίδωρος Πάτερος. Ο τραγουδοποιός της εκλεκτής μπαλάντας “Άγρια Ορχιδέα”. Η “Άγρια Ορχιδέα” που ρέει, ρέει με ευγένεια, κομψότητα, συναισθηματικό βάθος, και αρμονική ευρηματικότητα. Χάρηκα πολύ την συνεργασία μου με τον Ισίδωρο. Του εύχομαι τα καλύτερα. Η φωνή του Ισίδωρου είναι χαϊδευτική, χαϊδευτικά θερμή, καθώς τραγουδάει τους στίχους του Πάνου Δημητρόπουλου, την “Άγρια Ορχιδέα”. Τον ευχαριστώ.” 

Λένα Πλάτωνος 

Σημείωμα Ισίδωρου Πάτερου: 
“Η Λένα Πλάτωνος είναι ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής και του τραγουδιού. Γενιές έχουμε μεγαλώσει με τις μουσικές και τα τραγούδια της κι έχουμε “πειραχτεί” από το πνεύμα της. Προσωπικά,γνώρισα έναν μοναδικά ανοιχτό άνθρωπο, ποιητικό, οξυδερκή, γενναιόδωρο, αγνό, ενδιαφέροντα από κάθε άποψη, πάντα με χιούμορ και με διάθεση για δημιουργία και μουσική, εδώ και τώρα! Δεν έχω λόγια να εκφράσω την χαρά, την ευγνωμοσύνη και την τιμή που νιώθω για την συνεργασία μου με την Λένα Πλάτωνος και τον Στέργιο Τσιρλιάγκο, τον εξαιρετικό συνεργάτη της! Όπως και για τον Πάνο Δημητρόπουλο, τον αδερφικό μου φίλο και στιχουργό της “Άγριας Ορχιδέας”! Εύχομαι το τραγούδι μας να βρεί τους αποδέκτες του και να τους συγκινήσει, να τους εμπνεύσει, να τους θεραπεύσει, όσο και εμάς…”

Ισίδωρος Πάτερος

Credits:
Mουσική: Ισίδωρος Πάτερος
Στίχοι: Πάνος Δημητρόπουλος
Ενορχήστρωση / παραγωγή: Λένα Πλάτωνος, Stergios T. (Στέργιος Τσιρλιάγκος)
Φωνητικά: Λένα Πλάτωνος, Ισίδωρος Πάτερος
Κιθάρες, σφυρίγματα: Ισίδωρος Πάτερος
Μίξη Programming: Stergios T. (Στέργιος Τσιρλιάγκος)
Mastering: Γιάννης Χριστοδουλάτος
Video, teaser, εξώφυλλο: Κωνσταντίνος Νησίδης (Constantine Nisidis)

Βρείτε το τραγούδι στα ψηφιακά καταστήματα:
SpotifyApple Music

Βρείτε τον Ισίδωρο Πάτερο στα social media: 
Facebook | Instagram 

 

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist