Jacart – “Σταγόνες της βροχής” | Νέο τραγούδι

14/06/2021

Οι Jacart κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι με τίτλο “Σταγόνες της βροχής” που παρουσιάζεται από ένα πολυπρόσωπο βίντεο ανθρώπων που δέχτηκαν να συμμετέχουν μετά από ανοιχτή πρόσκληση μέσω των social media, o καθένας με τα μέσα που διέθετε, την διάθεση και την αισθητική του.

Στο βίντεο συμμετέχουν οι: Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Αργύρης Μαρίνης, Λίτσα Σαρακατσάνου, Κωνσταντίνος Κιτσάκης, Βασίλης Βουτζουλίδης, Βασιλική Κούλη, Μαίρη Ξένου, Βασιλική Αστρουλάκη, Μαρία Τσομπανάκου, Μυρτώ Κιλλαχίδου, Μαρία Τάντου, Μιχαήλ Καρπουζίδης, Νένα Εξάρχου, Σέβη Ευθυμίου, Σοφία Πατσιούρα, Δήμητρα Διαμαντοπούλου, Άρτεμις Καγκιούζη, καθώς και η Χριστίνα Τασιούλα που μεταφράζει καθ’ όλη τη διάρκεια του κλιπ στη Νοηματική Γλώσσα τους στίχους του τραγουδιού.

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο γνωστός κιθαρίστας και τραγουδοποιός καθώς και μέλος των Jacart, Δημήτρης Μπασδάνης (γνωστός και ως James Basdanis). Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στο σαλόνι του σπιτιού του James. Κατά τη διαδικασία ηχογράφησης των κρουστών βοήθησε ο Μιχαήλ Καρπουζίδης. Πολλές ευχαριστίες στον Κώστα Μπασδάνη για την τελική μίξη του άλμπουμ.

Credits:
Φωνή: Κατερίνα Βασιλείου
Κιθάρες, loops, programming: Δημήτρης James Μπασδάνης
Κρουστά: Νικόδημος Παπουτσής

Βρείτε τους Jacart στo Facebook.

Βρείτε τον Δημήτρη Μπασδάνη στα social media: 
Facebook | Instagram | YouTube | Email

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist