ΚΑΠΠΑ – “Άυπνες Νύχτες” | Νέο Single

11/04/2022

O ΚΑΠΠΑ κυκλοφορεί τις  Άυπνες Νύχτες  μέσα από το album “7ος Όροφος”

O ΚΑΠΠΑ σε γνώριμα συνθετικά μονοπάτια με pop ηλεκτρονική αισθητική και αιθέριες μελωδίες προσδοκά με το τρίτο του radio single να συντροφεύσει τις “Άυπνες Νύχτες” μας.
Με το πρώτο του album “7ος Όροφος” να κυκλοφορεί στις 11 Απρίλιου, οι “Άυπνες Νύχτες” είναι από εκείνες τις στιγμές που θα σε οδηγήσουν σε μια γλυκιά ρυθμική μελαγχολία, θα σου ζεστάνουν την καρδία με την ερμηνεία και θα σε ταξιδεύσουν ενδοσκοπικά στο παρελθόν με τις κιθάρες και τις λέξεις. O ΚΑΠΠΑ καταφέρνει με αυτή την σύνθεση του να μας παρουσιάσει μια ξεχωριστή ηλεκτρονική παραγωγή που εκπέμπει μια γλυκιά γήινη αίσθηση και ατμόσφαιρα.
Μια από τις πιο λαμπερές στιγμές στην ανέλκυση μας προς τον “7ο Όροφο” είναι το “Άυπνες Νύχτες” που με την αέρινη αισθητική του σίγουρα θα σε ταξιδεύσει προς έναν κόσμο πιο “ουσιαστικό”!

Με μακροχρόνια μουσική πορεία, ως σύνθετης, στιχουργός, παραγωγός, μουσικός, μέλος και ιδρυτής συγκροτημάτων από την δεκαετία του ‘90 μέχρι σήμερα, ο Κώστας Καραμήτσος (ΚΑΠΠΑ) έχει αφήσει ανεξίτηλα το ξεχωριστό του μουσικό αποτύπωμα. Σε αυτό το προσωπικό του project επιχειρεί να συνδέσει το δικό του ευρύ ηχητικό φάσμα επιρροών και επιλογών. Ένα πολυδιάστατο κράμα που είναι βαθιά προσωπικό, αυτοβιογραφικό και γεννήθηκε από τις απαρχές του ελληνικού ροκ και της έντεχνης σκηνής, μεταπήδησε στην πρωτόυλη Hip-Hop και μπολιάστηκε με μεγάλες δόσεις προγενέστερης και σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής.

Βρείτε τον ΚΑΠΠΑ στα social media: Facebook | Instagram

Ετικέτες

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist