Κερδίστε μια τριήμερη διαμονή στον παραμυθένιο ξενώνα «Δαδί Αρχοντικό Παρνασσού»!

04/11/2017

Ο Empneusi 107 FM κλείνει τα τρία του χρόνια, κάνει πάρτυ, σβήνει κεράκια και μοιράζει δώρα.

Θέλοντας να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την αγάπη που έχουμε εισπράξει όλο αυτό το διάστημα, κάνουμε δώρο σε έναν τυχερό ακροατή μία τριήμερη διαμονή (δύο διανυκτερεύσεις) για δύο άτομα στον παραμυθένιο ξενώνα «Δαδί Αρχοντικό Παρνασσού».

Το «Δαδί Αρχοντικό Παρνασσού» είναι ένα παλαιό κτίσμα του 19ου αιώνα το οποίο έχει δημιουργηθεί για να φιλοξενεί με όλες τις ανέσεις τους καλεσμένους του σε ένα ζεστό χώρο με σεβασμό στο ύφος και το στυλ της περιοχής και την ιστορία του τόπου.

Απόδραση στη φύση, πεζοπορίες στον πανέμορφο Παρνασσό, επισκέψεις σε παραδοσιακούς οικισμούς και αξιοθέατα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος είναι μόνο λίγα από όσα μπορείτε να κάνετε, αν φυσικά θελήσετε να εγκαταλείψετε τους πανέμορφους χώρους του παραδοσιακού αυτού ξενώνα ή τη ζεστή σάουνα!

Κερδίστε μία τριήμερη διαμονή για δύο άτομα στον παραδοσιακό ξενώνα «Δαδί Αρχοντικό Παρνασσού».

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 30/11.

Extra tips
– Έχοντας κάνει like στη σελίδα του Empneusi στο Facebook, συμπληρώστε το αντίστοιχο προαιρετικό πεδίο της φόρμας με το Facebook Profile σας και αποκτήστε διπλή συμμετοχή στο διαγωνισμό!
– Για επιπλέον συμμετοχές στο διαγωνισμό, ακούστε τις ζωντανές εκπομπές του Empneusi και απαντήστε σωστά στα quiz των παραγωγών!
– Μην ξεχάσεις να στείλεις το διαγωνισμό και στους φίλους σου! Αν κάποιος από εκείνους κερδίσει μήπως θα πρέπει να προτιμήσει εσένα για συνοδό;

UPDATE
Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή!

Η νικήτρια είναι η Μαργιάννα Γαδ!


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist