Κυριάκος Σφέτσας – Ψηφιακή κυκλοφορία δισκογραφίας και ανέκδοτου υλικού

18/02/2022

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΦΕΤΣΑΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΑΝΕΚΔΟΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Ο Κυριάκος Σφέτσας είναι ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους Έλληνες σύγχρονους συνθέτες με εξαιρετική ευρύτητα συνθέσεων και τεράστιο ρεπερτόριο. Άλλωστε, συνεχίζει να μας δίνει απλόχερα έργα και ιδέες, εμπνεόμενος από τον κόσμο του σήμερα. Η βαθιά εκτίμηση που τρέφουμε προς το έργο και την προσωπικότητα του Κυριάκου Σφέτσα δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους παρατηρώντας την απουσία της δισκογραφίας του από το ψηφιακό κόσμο.

Έτσι, με μεγάλη χαρά και τιμή και υπό τη καθοδήγηση του συνθέτη, προχωράμε σε συνεργασία με την The Hubsters – που έχει αναλάβει την ψηφιακή διανομή – στην ψηφιοποίηση του μεγαλύτερου μέρος της μέχρι τώρα δισκογραφίας του.

Η αρχή γίνεται με τέσσερα σημαντικά άλμπουμ: Το «Χωρίς Σύνορα» με την Greek Fusion Orchestra, τα δύο soundtrack για τις ομώνυμες ταινίες του Παύλου Τάσιου, «Παραγγελιά» & «Το Στίγμα» και το «Γη των Απουσιών» έργο βασισμένο στην εμβληματική ποίηση της Κικής Δημουλά, με αφορμή τα δύο χρόνια από τον θάνατό της.

Τους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσει ψηφιακά μεγάλο μέρος της δισκογραφίας του Κυριάκου Σφέτσα καθώς και ανέκδοτο υλικό.

Χωρίς Σύνοραhttps://orcd.co/kyqwvbk
Παραγγελιάhttps://orcd.co/24rkbv2
Το Στίγμαhttps://orcd.co/o0mw0ny
Γη Των Απουσιώνhttps://orcd.co/zewml92

Κυκλοφορούν από την Goodheart Productions σε ψηφιακή διανομή της The Ηubsters.

http://sfetsas.gr/

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist