Στέφανος Κορκολής: «Μάγεψε» παρουσιάζοντας το έργο του K.Π.Καβάφη

19/09/2018

Ένα μοναδικό ταξίδι στο έργο του Κ. Π. Καβάφη χάρισε ο Στέφανος Κορκολής στο κοινό που γέμισε το Κηποθέατρο Παπάγου το βράδυ της Δευτέρας. Τα μελοποιημένα ποιήματα παρουσιάστηκαν μέσα από εξαίρετες ερμηνείες της Σοφίας Μανουσάκη, ενώ συμμετείχαν η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, η χορωδία «Ambitus» της Λεόντειου Σχολής Νέας Σμύρνης και η παιδική χορωδία του δήμου Παπάγου – Χολαργού και διηύθυνε ο σπουδαίος μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης.

Ο καταξιωμένος συνθέτης συνεπήρε το κοινό με το μουσικό του έργο για τον μεγάλο Αλεξανδρινό ποιητή, το οποίο περιλαμβάνεται στο διπλό album/ βιβλίο «Θα ‘Θελα Αυτή Τη Μνήμη Να Την Πω» που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Μέσα από μελοποιημένα και συμφωνικά ποιήματα, το ενθουσιώδες κοινό στο κατάμεστο θέατρο ταξίδεψε σε πτυχές της ζωής και του έργου του Κ. Π. Καβάφη και χειροκρότησε θερμά τον Στέφανο και τους συνεργάτες του.

Σημειώνεται πως το «Θα ‘Θελα Αυτή Τη Μνήμη Να Την Πω», που απέσπασε θετικά σχόλια από κριτικούς και μελετητές του σπουδαίου ποιητή, παρουσιάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο με τεράστια επιτυχία στην Όπερα του Καΐρου και στη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας στο πλαίσιο των «Καβαφείων 2017», καθώς και στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Βρείτε το «Θα ‘Θελα Αυτή Τη Μνήμη Να Την Πω» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist