5ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού – Δηλώσεις Συμμετοχής

10/12/2018

Πλησιάζοντας στα Χριστούγεννα και στην Πρωτοχρονιά, ήρθε η ώρα να χτυπήσει το καμπανάκι της έναρξης για το 5ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού, μιας δράσης στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού – Γεώργιος Σουρής, το οποίο θα διεξαχθεί στο νησί μας, από τις 17 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου 2019. Την ευθύνη της διοργάνωσής του, για τη φετινή χρονιά έχει αναλάβει η ομάδα «Εκείνοι…οι Ζαβοί», νικητήρια ομάδα του παιχνιδιού το 2018.

Ασφαλώς οι περισσότεροι έχετε διαπιστώσει ότι το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού εξελίχθηκε ραγδαία, μετά το δειλό του ξεκίνημα πριν από 4 έτη, με τους ευφάνταστους γρίφους και τις διασκεδαστικές δοκιμασίες αλλά κυρίως έγινε πιο μαζικό, συμπαρασύροντας συνεχώς περισσότερους και δημιουργώντας μια ευχάριστη αναστάτωση σε ολόκληρη τη Σύρο.

Κάθε Κυνήγι Κρυμμένου λουκουμιού έχει τη δική του ταυτότητα… η ομάδα μας σχεδιάζει το πιο «ζαβό» Κυνήγι που έχετε δει και γευτεί μέχρι σήμερα!!!!! Ο στόχος μας, είναι να βγούμε έξω από τα σπίτια και τα γραφεία μας και να τρέξουμε σε ολόκληρο το νησί. Θα απολαύσουμε το Κυνήγι, όλοι όσοι συμμετέχουμε σε αυτό.

Η μεγαλύτερη μας επιθυμία ωστόσο είναι να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες στο 5ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού και να μοιραστούν το κέφι και την ενέργειά μας. Σας καλούμε λοιπόν να λάβετε όλοι μέρος, είτε συμμετέχοντας για μια ακόμη χρονιά είτε δημιουργώντας μια νέα ομάδα. Πάμε να τους ξεσηκώσουμε όλους με τις φωνές και τα γέλια μας.

Δηλώστε συμμετοχή έως 03 Φεβρουαρίου 2019, στη σελίδα του Κυνηγιού Κρυμμένου Λουκουμιού στο facebook ή στο krimenoloukoumi.wordpress.com.

Σας περιμένουμε όλους!!!!
Η Επιτροπή Διοργάνωσης της ομάδας Εκείνοι…οι Ζαβοί


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist