Κώστας Λειβαδάς – “Ποτέ δεν θα σ’ έχω” | Ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

12/05/2021

Ο Κώστας Μακεδόνας, ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης και ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, ερμηνεύει το τραγούδι “Ποτέ δεν θα σ’ έχω” που κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment.

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο νέο δίσκο του Κώστα Λειβαδά με τίτλο “Περιοδεία Εντός”. Την μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει με το μοναδικό του ταλέντο ο Κώστας Λειβαδάς.

Λίγα λόγια από τον Κώστα Λειβαδά:
“Χάρηκα πολύ από την πρώτη στιγμή που ο Κώστας Μακεδόνας συμμετείχε στην “Περιοδεία Εντός” και μάλιστα σε αυτό το τραγούδι που από την ώρα που το τελείωσα το άκουγα με τη φωνή του, την φωνή του που τόσο με συγκινεί από τον πρώτο του δίσκο μέχρι σήμερα, σε όλο το υπέροχο ρεπερτόριο που έχει χτίσει. Το γεγονός ότι ηχογραφούμε για άλλη μια φορά και το ότι η φιλία μας προχωράει στο χρόνο και οδηγεί σε νέα συνεργασία και σχέδια είναι αληθινό δώρο και μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή για εμένα. Είναι από τους πιο φωτεινούς και γνήσιους ανθρώπους που γνωρίζω και τον ευχαριστώ θερμά για όλα και για το δικό του ιδιαίτερο φως που πρόσθεσε στην “Περιοδεία Εντός”. Όσο για τους ακροατές που έχει ήδη φανατικούς ακροατές, έχει μάνα του την Κρήτη και την Αχαΐα αλλά και όλες τις πληγές και τα μεγάλα πάθη των φίλων μου που αν και ξοδεύτηκαν στον ουρανό σαν τις μεγάλες φωτιές άφησαν σημάδια και ποίηση στην ζωή τους για πάντα, τους το αφιερώνω. Καλή ακρόαση!”

Credits:
Ερμηνεία: Kώστας Μακεδόνας
Μουσική – Στίχοι: Κώστας Λειβαδάς
Ενορχήστρωση: Κώστας Λειβαδάς & Κώστας Καββαδίας
Μίξη: Δημήτρης Μουρλάς (Studio Sierra)
Mastering: Χρήστος Ζορμπάς (Studio Sierra)
Πιάνο, τσέμπαλο, πλήκτρα: Κώστας Λειβαδάς
Κιθάρες ηλεκτρικές και ακουστικές: Κώστας Καββαδίας
Κρουστά: Παναγιώτης Κατσικιώτης (Τσίκο)
Βιολί: Φώτης Σιώτας
Φωνητικά: Νίκος Σταδιάτης


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist