Κώστας Μπουντούρης – “Δεν θέλω πια να σ’αγαπώ” | Νέο τραγούδι

25/05/2021

O Κώστας Μπουντούρης είναι από τους ξεχωριστούς τραγουδοποιούς της γενιάς του. Στο νέο του τραγούδι “Δεν θέλω πια να σ’αγαπώ”, ροκάρει μελωδικά, δίνοντας μια από τις πιο ωραίες στιγμές της φετινής χρονιάς. Ένα εξωστρεφές, επικό κομμάτι που χαρακτηρίζει ο ήχος της ηλεκτρικής κιθάρας.

Τραγούδι που έγραψε ο ίδιος, ως συνέχεια μιας μουσικής πορείας που ξεκίνησε το 2014, με το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ και έχει δώσει μέχρι σήμερα πολύ ιδιαίτερα τραγούδια που είτε ερμήνευσε ο ίδιος είτε αναγνωρισμένοι ερμηνευτές όπως η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Ευτυχία Μητρίτσα κ.α.

Credits:
Κώστας Μπουντούρης: Στίχοι – μουσική – ερμηνεία
Βαγγέλης Καλαμάρας: Τύμπανα
Γιώργος Ντίνας: Κρουστά
Κώστας Μπουντούρης: Ακουστική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο, πλήκτρα, φωνητικά, programming
Επιμέλεια παραγωγής, ενορχήστρωση, ηχογραφήσεις, μίξη, mastering: Κώστας Μπουντούρης (CBee Studio)
Τον Βαγγέλη Καλαμάρα ηχογράφησε ο Νίκος Λογιωτατίδης στο Studio Magnanimous
Συμπληρωματικές ηχογραφήσεις: Studio Ηχογέννηση (Παναγιώτης Καλαμπάκας)
Δημιουργία βίντεο: Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου
Φωτογραφίες: Δημήτρης Μπουντούρης
Artwork: Γεωργία Σαντούση

Λίγα λόγια για τον Κώστα Μπουντούρη:
Εμφανίζεται πρώτη φορά στη δισκογραφία το 2014, με το άλμπουμ “Σωσίβιο”, όπου υπογράφει όλες τις μουσικές των τραγουδιών σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου, Πόλυ Κυριακού, Λάμπρου Μπαλού, Ευτυχίας Μητρίτσα, με κεντρική ερμηνεύτρια την Ευτυχία Μητρίτσα, τη συμμετοχή της Ελένης Τσαλιγοπούλου και του Μίλτου Πασχαλίδη και παραγωγό τον Γιώργο Ανδρέου.

Ακολουθούν οι κυκλοφορίες δύο τραγουδιών: “Ο παράδεισος αργεί” (Ιούλιος 2017), σε στίχους Μάνου Ορφανουδάκη, μουσική, ερμηνεία και παραγωγή Κώστα Μπουντούρη. Η διασκευή και ερμηνεία του παραδοσιακού τραγουδιού “Τι να τον κάνω το  ντουνιά” (Ιούλιος 2019), όπου υπογράφει επίσης την παραγωγή. Παράλληλα, συμμετέχει δημιουργικά στο άλμπουμ της Ελένης Τσαλιγοπούλου “Των φίλων τα σπίτια” (2018), με τα τραγούδια “Τελαυταίο φιλί” και “Το τραίνο των οχτώ”, σε μουσική δική του και στίχους Αθανασίας Γιασουμή και Πόλυ Κυριάκου αντίστοιχα.

Συμμετείχε δημιουργικά και ερμηνευτικά – ανάμεσα σε σημαντικούς συνθέτες, τραγουδοποιούς και τραγουδιστές – στο άλμπουμ του Μικρού Πολυτεχνείου “16 γάμοι για μιαν αγάπη” με το τραγούδι “Μεγάλες συγκινήσεις”, υπογράφοντας τη μουσική, σε στίχους του Χρήστου Δημητριάδη.

Με τις ιδιότητες του ενορχηστρωτή, ηχολήπτη, μουσικού, επιμελητή παραγωγής που έχει συνεργαστεί με τους: Γιώργο Ανδρέου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργο Δημητριάδη, Διονύση Σαββόπουλο, Αναστασία Μουτσάτσου, Κορίνα Λεγάκη, Dr Richard Boulanger, Ευτυχία Μητρίτσα και άλλους.

Βρείτε τον Κώστα Μπουντούρη στα social media:
Facebook | Instagram | YouTube | Spotify


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist