Κώστας Τριανταφυλλίδης – “Στην αλλαγή της ώρας” | Νέο τραγούδι

10/02/2022

Φλεβάρης του 2022 και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης επιστρέφει με ολοκαίνουργιο τραγούδι. Μια ερωτική μπαλάντα, ένα τραγούδι για το χρόνο και πως τον βιώνουμε προσωπικά και συντροφικά. Ο χρόνος καταγράφεται και καταγράφει, και ανεξάρτητα αν είναι λίγος ή πολύς, χαμένος ή κερδισμένος, παραμένει στο επίκεντρο της σχέσης με τον εαυτό μας και τους ανθρώπους μας.

Με αφορμή την κυκλοφορία του, η δημιουργός του τραγουδιού Ειρήνη Ψημίτη γράφει:
“Ο χρόνος ποτέ δε μου χαρίστηκε – γλιστρούσε σαν το νερό μέσα στη χούφτα και εγώ μάζευα τις σταγόνες του για να μη χάσω ούτε μια στιγμή. Ο χρόνος πάντα μου έκανε τη χάρη, και μέσα σε μια ώρα κέρδιζα τις μάχες μου – στο νήμα.

Ο χρόνος είναι οι άνθρωποι μας και κάθε ώρα που κερδίζουμε μαζί τους είναι ζωή. Το τραγούδι “Στην αλλαγή της ώρας” είναι το χρωστούμενο που έγινε υπόσχεση, μετά όνειρο και τώρα πραγματικότητα. Είναι μεγάλη χαρά για μένα αυτή η μουσική συνάντηση με τον Κώστα Τριανταφυλλίδη. Ευχαριστώ όλους τους εξαιρετικούς μουσικούς και συνεργάτες που συμμετείχαν στη δημιουργία του τραγουδιού”.

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:
Spotify | iTunes/Apple music | Deezer

Credits:
Ενορχήστρωση, κιθάρες: Γιάννης Παπαζαχαριάκης
Πνευστά: Θύμιος Παπαδόπουλος
Πιάνο: Μάξιμος Δράκος
Μπάσο: Μίμης Ντούτσουλης
Τύμπανα: Γρηγόρης Συντρίδης
Πλήκτρα: Θανάσης Βήχος
Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στο στούντιο ΣΤΕΝΤΩΡ με ηχολήπτη τον Σωτήρη Παπαδόπουλο και στο στούντιο ODEON με ηχολήπτη τον Ηλία Λάκκα.
Μίξη, mastering: Ηλίας Λάκκας
Video art: Ανδρέας Συμεωνίδης

Βρείτε τον Κώστα Τριανταφυλλίδη στα social media:
Facebook | Instagram  | YouTube

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist