Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε συμβόλαιο με το Λάζαρο Λάμπρου, μετά την εκπληκτική του σεζόν στην Ερεντιβίζιε!

09/07/2019

@paok_fc

Με τετραετές συμβόλαιο ανανέωσης «σφράγισε» τη νέα εποχή στη συνεργασία του ο ΠΑΟΚ με το νεαρό ποδοσφαιριστή Λάζαρο Λάμπρου. Με συμβόλαιο έως το 2023 λοιπόν, ο «δικέφαλος» του βορρά υποσχέθηκε στο Λάμπρου ότι φέτος θα είναι η χρονιά που θα τον δούμε να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας. Από το 2017 που είναι στην ομάδα, ο Λάμπρου έχει δοθεί και τις 2 σεζόν δανεικός σε Πανιώνιο και Φορτούνα Σίταρντ. Όμως η σεζόν που μας πέρασε, έπαιξε καθοριστική σημασία για την απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΚ.

Ο Λάμπρου ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον Παναθηναϊκό, όπου για τη μία σεζόν που θήτευσε με τους «πράσινους» δεν του δόθηκε η ευκαιρία συμμετοχής. Η επόμενη χρονιά τον βρήκε στον Ηρακλή, όπου είχε 10 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ. Ακολούθησε ο ΠΑΟΚ και τα δάνεια σε Πανιώνιο και Φορτούνα Σίταρντ (ολλανδικό πρωτάθλημα). Η τελευταία ήταν και η χρονιά που ο Λάμπρου έκανε το «μπαμ» . Στα 27 παιχνίδια του στην Ερεντιβίζιε πέτυχε 8 γκολ και έδωσε 10 ασίστ, στρέφοντας και πάλι τα βλέμματα των πρωταθλητών Ελλάδας πάνω του. Και άλλες ομάδες βέβαια άρχισαν να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τον παίκτη, όμως ο Λάμπρου θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει το καλοκαίρι προετοιμασία με την αγαπημένη του ομάδα.

Μεγάλη ευκαιρία για τον 22χρονο να είναι στο ενεργό ρόστερ των «ασπρόμαυρων», κάτι που κέρδισε φυσικά με την αξία του. Με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην καλύτερη ίσως θέση της ιστορίας του, ο νεαρός μέσος θα έχει τη δυνατότητα να είναι μέσα στις εξελίξεις. Με τον αήττητο ΠΑΟΚ να κερδίζει το πρωτάθλημα Superleague 2018/19 από τον Απρίλιο στο ματς με το Λεβαδειακό και στη συνέχεια να κατακτά και Κύπελλο, μάλλον μόνο περισσότερη δόξα περιμένει το Λάμπρου. Την εκτίμηση της στο πρόσωπο του νεαρού ποδοσφαιριστή δείχνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αποφασίζοντας να τον επιβραβεύσει για τις επιδόσεις του με ένα τετραετές συμβόλαιο. Στη σχετική ανακοίνωση μάλιστα, αναφέρεται πως οι «παρακάμψεις είναι αυτές που να βοηθούν να φτάσουμε έτοιμοι και γεμάτοι εμπειρίες στον προορισμό μας».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Λάμπρου γέμισε από τις εμπειρίες αυτές που ήθελε να δει ο ΠΑΟΚ για την επιστροφή του στην ομάδα. Από την άλλη, και ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να δείξει στον ΠΑΟΚ την αξία του, αφού το δίλημμα ήταν «ή ΠΑΟΚ ή εξωτερικό». Οι πρωταθλητές τον διεκδίκησαν, με ομάδες όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Άντερλεχτ και η Μπριζ να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, και τελικά τον κέρδισαν. Και μπόρεσαν έτσι να πουν στο Λάμπρου «καλώς όρισες σπίτι σου»…


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist