Λευκή Νύχτα στην Ερμούπολη 2023

14/08/2023

Λευκή Νύχτα στην Ερμούπολη 2023

Η Λευκή Νύχτα επιστρέφει στην Ερμούπολη! Το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023, από τις 19.00 το απόγευμα έως και τα μεσάνυχτα, ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στo πλαίσιo της Γιορτής Συριανού Λουκουμιού 2023 διοργανώνουν την Λευκή Νύχτα στην Ερμούπολη, μία εμπορική βραδιά γιορτής και εκδηλώσεων!

Τα καταστήματα θα προσφέρουν στους επισκέπτες μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές! Θα υπάρχουν κεράσματα και μουσική καθώς και διασκεδαστές, οι οποίοι θα εμπλουτίσουν την εκδήλωση, και θα προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους. Τη βραδιά παρουσιάζει η Μαριάννα Βακονδίου.

Δίνουμε ραντεβού στην Λευκή Νύχτα 2023 στην Ερμούπολη, σε ένα χαρούμενο Σαββατόβραδο γεμάτο προσφορές και διασκέδαση!

Λευκή Νύχτα στην Ερμούπολη 2023 (αφίσα)Χορηγοί:
Dust & Cream
Tally Weijl
Hondos Center
Σύμβολο
Έκφραση
Απέργης Μπεμπέ
Benetton
Diva Underwear
Olympic Club
Xιονάτη
Ginno Perardi
Παλαιολόγος Δερμάτινα Είδη
Lynne
Rubi Tomassini
Μαραγκός Collection
Μπάνου Κεραμικά
Παπαφίγκου Οπτικά
Piccolo House
Crocodillino
Eycaliptus
Ροδιά
Λίθος Μοναδικός
Υποδήματα Ψαλλίδα
Παιχνίδια Οδός Ερμού
και Admiral

Χορηγός Επικοινωνίας: Empneusi 107 FM

Λευκή Νύχτα στην Ερμούπολη 2023 (cover)

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, ενημερώνει για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν για τη Λευκή Νύχτα, το βράδυ του Σαββάτου 19 Αυγούστου

“Ενημερώνουμε τους δημότες, κατοίκους κι επισκέπτες του νησιού μας ότι, λόγω της διεξαγωγής της εορταστικής εκδήλωσης «Λευκή Νύχτα», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 στην Ερμούπολη Σύρου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/ 494-α’ της Δ/νσης Αστυνομίας Κυκλάδων για λόγους δημόσιας ασφάλειας θα ισχύουν τα ακόλουθα:

Απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων, σε τμήμα της οδού Σταματίου Πρωίου και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη διασταύρωση με την οδό Κέας την 19/8/2023 και κατά τις ώρες 19:00 – 24:00.

Οι διοργανωτές παρακαλούνται για τη λήψη όλων των μέτρων που απαιτούνται για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων σύμφωνα με τα αρ. 9 και 10 του Ν. 2696/99 ‘’Περί Κ.Ο.Κ.’’ ως ισχύει.”

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist