“Ήρθες Αργά” από τους Les Au Revoir!

17/10/2017

Οι Les Au Revoir μας παρουσιάζουν το νέο τους radio single και video clip στο τραγούδι “Ήρθες Αργά” που συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο τους album “Retro’ Clock”.

Το “Ήρθες Αργά” ακούστηκε για πρώτη φορά την χρονιά του 1944 από την υπέροχη φωνή της Κάκιας Μένδρη. Μια από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες του ελαφρού τραγουδιού κατά την περίοδο του μεσοπόλεμου που προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Αττίκ, ο οποίος της έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθεί ως μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες του παλαιού αισθηματικού τραγουδιού. Την μουσική έχει συνθέσει ο Γιάννης Βέλλας και τους στίχους ο Κώστας Κοφινιώτης, δυο από τους πιο παραγωγικούς και επιτυχημένους δημιουργούς εκείνης της περιόδου.

Οι Les Au Revoir στο “Ήρθες Αργά” διατηρούν την tango αισθητική του τραγουδιού, εμπλουτίζοντας την ενορχήστρωση του με ηλεκτρονικές πινελιές, υπέροχες μελωδίες από ακουστική κιθάρα και έντονη ερμηνεία.
Στο video clip του “Ήρθες Αργά” το σενάριο αποτυπώνει τον ερώτα που γεννιέται και ζει μέσα από τις κινήσεις του tango, έχοντας σαν σκοπό να αναδείξει την ομορφιά του πιο ερωτικού χορού. Την σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Δημήτρης Συλβέστρος.

Δείτε το video clip εδώ, ενώ οι φίλοι από Θεσσαλονίκη μπορούν να παρευρεθούν στην παρουσίαση όλου του δίσκου των Les Au Revoir, αύριο 18 Οκτωβρίου στο Shark Bar Restaurant.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist