#LiveTheUltimateExperience στο 39ο River Party

07/07/2017

39ο RIVER PARTY
2 – 6 Αυγούστου 2017
#LiveTheUltimateExperience

Το 39ο River Party, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα επιστρέφει, μας στέλνει “σήμα” από την καρδιά του Νεστορίου κ μας προσκαλεί στο πιο ονειρεμένο μέρος της Βόρειας Ελλάδας! 5 μέρες γεμάτες συναυλίες, ατελείωτες ώρες διασκέδασης και πολλά happenings! Ένα φεστιβάλ στο οποίο χτυπά η καρδιά της μουσικής!

Ζήστε την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία σε έναν επίγειο, καλά κρυμμένο παράδεισο, στο Νεστόριο της Καστοριάς! To 39o River Party αποτελεί τον καλοκαιρινό προορισμό για όλους όσοι αγαπούν τον κατασκηνωτικό τουρισμό. Σε ένα μοναδικό τοπίο δίπλα στο ποτάμι είναι αδιαμφισβήτητα το φεστιβάλ του καλοκαιριού και ένας μαγικός προορισμός διακοπών για τους νέους και όχι μόνο!

Φέτος το σύνθημα είναι #LiveTheUltimateExperience!

Το φετινό line – up θα περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, δες το αναλυτικά εδώ.

Το 39ο River Party περιλαμβάνει 4 Ζώνες Κατασκήνωσης με θεματική διάσταση, τον Παράδεισο, το Ινδιάνικο Χωριό, τη Χαβάη και τη Ζούγκλα, καθώς και 4 μουσικά stages όπου δε σταματάει ποτέ η μουσική, από νωρίς το πρωί έως και μετά τα μεσάνυχτα, τα Riverside Stage, Forestage, Into The Jungle Stage Tequila Stage.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων μπορείτε να μπείτε στο επίσημο site του φεστιβάλ, εδώ!

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist