Locomondo | Faliro Summer Theater

15/09/2021

Οι Locomondo έρχονται στο Faliro Summer Theater για δύο ξεχωριστές συναυλίες, την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Οκτωβρίου. Τα live των Locomondo είναι πάντα μια μεγάλη γιορτή. Η μουσική που τους ανέδειξε είναι μία μίξη από Reggae, Ska, Latin, Rock και ελληνικών παραδοσιακών ρυθμών. Η μουσική αυτή συνδυάστηκε με τους ελληνικούς στίχους που γράφει ο Μάρκος Κούμαρης και αγαπήθηκαν από το νεανικό κοινό και όχι μόνο.

Κάθε live τους μία μουσική εμπειρία. Όταν ανεβαίνουν στην σκηνή μετατρέπουν τον κόσμο σε μια τεράστια παρέα που την ενώνει ο χορός κι η χαρά – το τραγούδι και τα χαμόγελα.

Με τραγούδια όπως: “Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα”, “Μαγικό Χαλί”, “80’s”, και με “Rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop”, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουμε να χορεύουμε!

Το κοινό τους αποτελείται από μικρά και μεγάλα παιδιά όλων των ηλικιών. Σε κάθε live αυτή η απίθανη και χιλιοτραγουδισμένη μπάντα δημιουργεί μία ατμόσφαιρα εκρηκτική και “παρεΐστικη”.
Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε σκηνές, και έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητες live εμφανίσεις, ξέρουν πολύ καλά πως να δίνουν τον παλμό και να ξεσηκώνουν το κοινό με τους “ανεβαστικούς” ρυθμούς και κάθε συναυλία να μετατρέπεται σε ένα μεγάλο πάρτυ!

Ξέφρενοι ρυθμοί, πάρτυ, παραλίες, χορός, τραγούδι και καλοκαίρι είναι λίγες απ’ τις λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό στο άκουσμα των Locomondo.

Φέτος, τραγουδούν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και καινούργια τραγούδια από τους νέους δίσκους “Star και Radio” που κυκλοφορούν τον Μάϊο αντίστοιχα σε Ελλάδα και Γερμανία.

Πληροφορίες παράστασης:
Παρασκευή 1 & Σάββατο 2 Οκτωβρίου | Ώρα έναρξης: 21:00 – οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Τιμές  εισιτηρίων:
Τραπέζι: 18€
Α Ζώνη: 15€
Β Ζώνη: 12€
Γ Ζώνη: 10€

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, SummerTheater.gr
Για κράτηση πατήστε εδώ
ή καλέστε στο 210 9213310

Βρείτε τους Locomondo στα social media:
Facebook | Instagram | YouTube


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist