Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση των Λ. Μαχαιρίτσα & Π. Μάργαρη στην Πάρο

09/08/2017

Μια πολύ ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη, ένα ανατρεπτικό ρεσιτάλ για δύο, όπου ο σπουδαιότερος τραγουδοποιός και ερμηνευτής της γενιάς του Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, θα συναντήσει επί σκηνής τον διεθνούς φήμης βιρτουόζο της κιθάρας Παναγιώτη Μάργαρη. Στο συγκεκριμένο ακουστικό πρόγραμμα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα προσεγγίσει λιτά, τραγούδια – σταθμούς από την προσωπική του δισκογραφία καθώς επιλεγμένα κομμάτια του αξέχαστου Μάνου Χατζιδάκι διασκευασμένα από τον Παναγιώτη Μάργαρη. Θα ακουστούν επίσης κομμάτια για σόλο κιθάρα από τα πρόσφατα album του Παναγιώτη Μάργαρη “Rock of my soul” και με “Τη μαγεία της κιθάρας”. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την ακουστική απόδοση των μεγάλων επιτυχιών του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα & Παναγιώτη Μάργαρη “Ρεσιτάλ για δύο” στο Θέατρο Λευκών Πάρου.

O Empneusi 107 FM σας προσφέρει τρεις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα & Παναγιώτη Μάργαρη “Ρεσιτάλ για δύο” στο Θέατρο Λευκών Πάρου στις 21.30.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 22.00.

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε πολύ!

Οι νικητές είναι:
1. Μανώλης Καβάλλης
2. Ανθούλα Θεοδωράκου
3. Γεώργιος Μπαρμπαρίγος


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist