Μαγική καλοκαιρινή βραδιά στη Φολέγανδρο

25/08/2017

Μια μαγική μουσική βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν την Τρίτη στην Πούντα της Φολεγάνδρου. Ο Μανώλης Φάμελλος, ο Στάθης Δρογώσης και ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκαν υπό το φως του κυκλαδίτικου φεγγαριού και μας χάρισαν μία συναυλία που θα θυμόμαστε για καιρό, η οποία ήταν μία συνδιοργάνωση του Τμήματος Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Φολεγάνδρου.

Παλιοί γνώριμοι ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης μετρούν δύο δεκαετίες συνεργασίας. Στην παρέα τους προστίθεται φέτος ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε τον τελευταίο του δίσκο σε στίχους και μουσική του Μανώλη Φάμελλου. Και η παρέα μεγαλώνει. Τους τρεις καλλιτέχνες πλαισίωσε ο εξαιρετικός Παύλος Καλτρουμίδης στο πιάνο αλλά και η “νεράιδα” της βραδιάς, Νατάσσα Μποφίλιου σε μια guest εμφάνιση.

Ένα ακουστικό πρόγραμμα το οποίο διήρκεσε πάνω από 3 ώρες, το οποίο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όχι μόνο κάτοικοι και επισκέπτες της Φολεγάνδρου, αλλά ακροατές από κάθε γωνιά της Ελλάδας (και όχι μόνο!) μέσω του Empneusi 107 FM, ο οποίος μετέδωσε σχεδόν όλη τη συναυλία, δίνοντας έστω και νοερά το στίγμα μιας υπέροχης βραδιάς, όπου κοινό και καλλιτέχνες έγιναν κυριολεκτικά μια παρέα.

Γιατί τι παραπάνω θες από μία νύχτα που Αύγουστο μυρίζει…

Φωτογραφίες: Ανάργυρος Δεκαβάλλας


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist