Μανώλης Φάμελλος – “Insta Girl” | Νέο τραγούδι

25/11/2021

Εν αναμονή της κυκλοφορίας ενός νέου άλμπουμ του Μανώλη Φάμελλου με τίτλο “Η ζωή ήταν σήμερα” που θα κυκλοφορήσει μάλλον στις 3 Δεκέμβρη 2021, αρχίζει η παρουσίαση 12 εικονογραφημένων τραγουδιών – επεισοδίων χωρίς πλοκή.

Περίληψη:
Είναι προφανές εδώ και καιρό πως ο Μανώλης Φάμελλος παίζει και τραγουδά (ή ερμηνεύει) για ένα φανταστικό κοινό που ενίοτε υποκαθιστά η ευσυνείδητη και πάντα πρόθυμη ομάδα της εταιρείας του. Χρόνια τώρα γράφει ή αντιγράφει στίχους που δεν αφήνουν περιθώρια για παρεξηγήσεις ακόμα και σε αυτούς που μοιάζουν ολοένα και περισσότεροι έτοιμοι για καυγά με την πρώτη ευκαιρία.

Δεν είναι μυστικό πως η κρίση της πανδημίας που διαδέχθηκε την οικονομική κρίση έπληξε ανεπανόρθωτα την κατά τα άλλα συμπαθή τάξη των αποκομμένων από την πραγματικότητα και κακομαθημένων τραγουδοποιών μας. Ο ίδιος δεν αποτελεί εξαίρεση αν και κατά βάθος θα το ήθελε πολύ… Δυστυχώς όμως αν και παγιδευμένος για δεκαετίες σε ένα εμφύλιο πόλεμο με το σκοτεινό αυτό εαυτό του, δεν κατάφερε να ταιριάξει πειστικά στον προφίλ του αντισυμβατικού ήρωα αλλά ούτε και να πείσει πραγματικά κανέναν να ακολουθήσει το μάλλον συγκεχυμένο όραμά του.

Στο νέο κύκλο των μουσικών επεισοδίων όμως που ξεκινούν να μεταδίδονται, κάτι φαίνεται πως αλλάζει δραματικά.

Επεισόδιο: Insta Girl
Κυρίες και κύριοι, ξεχάστε το σύνθημα του σοσιαλισμού του Μαρξ “από το καθένα ανάλογα με τις ικανότητές τους στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του… “Το σύνθημα του σοσιαλισμού των social που επικράτησε τελικά είναι “από τον καθένα όπως του φανεί, στον καθένα με την τρέλα του…”

Στο σημερινό επεισόδιο, ένα κορίτσι που του αρέσει να αρέσει, έρχεται αντιμέτωπο με ένα δίλημμα ζωής και θανάτου… Οι αργόσχολοι θαμώνες του διαδικτύου παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα…

Credits:
Μουσική – στίχοι – programming: Μανώλης Φάμελλος
Background vocals: Λουίζα Σοφιανοπούλου
Recorded by: Βασίλης Κορρές
Mixed by: Βασίλης Κορρές
Mastering Engineer: Γιώργος Δεληγιάννης
Video by: Γιώργος Γερανιός, Χρήστος Παπαμιχάλης

Βρείτε τον Μανώλη Φάμελλο στα social media:
Facebook | Instagram | Spotify


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist