Μαρία Καλούδη – “Όλα θα ανθίσουν ξανά”

18/05/2022

Μαρία Καλούδη

“Όλα θα ανθίσουν ξανά”

Στίχοι – μουσική: Νικόλας Λειβαδίτης(nL)

Μετά από 2 πρωτόγνωρες και δύσβατες χρονιές, το καλλιτεχνικό δίδυμο αποφάσισε να δώσει τη δική του νότα αισιοδοξίας μέσω του νέου τους single “Όλα θα ανθίσουν ξανά“, προμηνύοντας έτσι μια νέα εποχή άνθησης και δημιουργίας.

Φρέσκο, δυναμικό, με ethnic στοιχεία και με την Μαρία Καλούδη πιο ώριμη καλλιτεχνικά από ποτέ, το νέο τους single ήρθε να μας παρακινήσει “φωτιά να βάλουμε στ’ αστέρια”!

Η σκηνοθετική ματιά του Tony Kris αποτυπώνει την επανένωση των ανθρώπων και οπτικοποιεί τις μελωδίες και τους στίχους του Νικόλα Λειβαδίτη(nL) μέσα στο αστικό τοπίο.

Έπαιξαν οι μουσικοί Βαγγέλης Τόμπρος (τύμπανα), Γιάννης Πλαγιαννάκος (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Ευγενία Πανταζόγλου (γκάιντα), Ερασμία Μαρκίδη (backing vocals) και Νικόλας Λειβαδίτης(nL) (loops/synths/κρουστά).

Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν στο Studio Mythos από τον Θανάση Γκίκα.

Η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι της Ιωάννας Χαραλάμπου ενώ το artwork του εξωφύλλου επιμελήθηκε ο Tony Kris.

Λίγα λόγια για την Μαρία Καλούδη

Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική το 2011, παράλληλα με τις σπουδές της στα Παιδαγωγικά, πλαισιώνοντας καλλιτέχνες σε διάφορες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης. Το 2014, συνάντησε τον Νικόλα Λειβαδίτη(nL) και έκτοτε ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα πραγματοποιώντας συναυλίες απ’ άκρη σ’ άκρη. Έχει κυκλοφορήσει ήδη 5 ατομικά singles και η ιδιαίτερη ερμηνεία της παράλληλα με την θεατρικότητά της την κάνουν να κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη του κοινού.

Λίγα λόγια για τον Νικόλα Λειβαδίτη(nL)

Έκανε την εμφάνισή του στη δισκογραφία το 2011, ως τραγουδοποιός. Έκτοτε, έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με αρκετούς ‘Ελληνες καλλιτέχνες (Ρίτα Αντωνοπούλου, Πάνο Μουζουράκη, Κίτρινα Ποδήλατα κ.ά.) και έχει προλογίσει, μουσικά, συναυλίες των Αλκίνοου Ιωαννίδη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Τάνιας Τσανακλίδου, Μπλε, Ελένης Τσαλιγοπούλου, Γιάννη Κότσιρα κ.ά. Μετά από την κυκλοφορία δύο προσωπικών άλμπουμ, ο ιδιαίτερος τρόπος γραφής του είναι αυτός που τον κάνει να ξεχωρίζει και να προμηνύει ένα καλλιτεχνικό μέλλον με διάρκεια.

■Follow Maria Kaloudi Instagram: https://bit.ly/3hQ1ppZ Facebook: https://bit.ly/3fKTdFF

■Follow Nicolas Livaditis(nL) Instagram: https://bit.ly/2NjD3qG Facebook: https://bit.ly/2zRjYcb

Μαρία Καλούδη - Όλα θα ανθίσουν ξανά

Στίχοι

Όλα θ’ ανθίσουν ξανά
στίχοι/μουσική: Νικόλας Λειβαδίτης(nL)
ερμηνεία: Μαρία Καλούδη

Χαμένη στ’ όνειρο φως μου

Τα χρόνια που έχασα δώσ’ μου

Θέλει η ζωή μια αγκαλιά κι ένα φιλί

Βεγγαλικά στον ουρανό μαζί!

Φωτιά να βάλουμε στ’ αστέρια,

να κρατηθούμε από τα χέρια

όπως παλιά

Μια αγκαλιά και ένα χάδι,

βόλτες ανέμελες το βράδυ

και σινεμά

Κι όλα θ’ ανθίσουν ξανά!

Κοιτάζω, μια στιγμή, πίσω

Νομίζω άργησα να ζήσω


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist