Μαρία Κουτσουρλή – ” Έρχεται κρύο” Ζωντανά απ’ το σαλόνι | Νέο τραγούδι

16/12/2021

“Η Αρλέτα είναι το “χάδι” των εφηβικών μου χρόνων. Η φωνή της, η απλότητα της ηχούσε παντού στο δωμάτιό μου! Το “Έρχεται κρύο” είναι η αγκαλιά που θα θέλαμε από ανθρώπους που έφυγαν νωρίς και αγαπήσαμε πολύ..”

Μαρία Κ.

Η Μαρία Κουτσουρλή, η νέα τραγουδίστρια που μας συστήθηκε αρχές του 2021 με το τραγούδι του Αίσωνα “Ανακωχή”, συνεχίζει τα μουσικά homemade videos μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Τον Δεκέμβριο του 2021, η Μαρία επιλέγει να παρουσιάσει ένα τραγούδι που αγαπήσαμε με τη φωνή της Αρλέτας το “Έρχεται κρύο” σε στίχους Κυριάκου Ντούμου και μουσική Λάκη Παπαδόπουλου. Μαζί της ο Δημήτρης Σιάμπος στις κιθάρες και την ενορχήστρωση, ο Μανώλης Τόμπρος στα τύμπανα και ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο πιάνο.

Η μουσική πάντα βρίσκει τρόπους να βγαίνει μπροστά και νέοι καλλιτέχνες όπως η Μαρία ξέρουν καλά πώς να φτάσουν στα σπίτια μας, στα laptop και τα κινητά μας.

Το σχέδιο είναι απλό: Να συνδεθούμε μέσα από τον οικείο χώρο μας, να επικοινωνήσουμε, να τραγουδήσουμε. Μια φωνή, 3 μουσικοί-φίλοι, μια κάμερα και κάπως έτσι γεννήθηκε το “ζωντανά απ’ το σαλόνι”. Κάτι “ζωντανό”, “στιγμιαίο”, από καρδιάς, απ’το σαλόνι του σπιτιού της Μαρίας. Άλλωστε τι πιο οικείο από ένα σαλόνι στις μέρες μας!

Κάντε subscribe και βάλτε reminder για την επόμενη φορά!

Credits:
Στίχοι: Κυριάκος Ντούμος
Μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος
Πρώτη ερμηνεία: Αρλέτα

Ενορχηστρώσεις-κιθάρες: Δημήτρης Σιάμπος
Τύμπανα: Μανώλης Τόμπρος
Πιάνο: Γιάννης Παπαδόπουλος
Ηχοληψία/μίξη: Νίκος Γκουντινάκης | Antart Studios

Director: Γιάννης Παπαναστασόπουλος
Κάμερα: Δημήτρης Μαυροφοράκης – Αμαλια Κωβαίου

Styling: Κατερίνα Κύρκου
Mua: Άρτεμις Βαλτατζή
Hair: Έφη Πατσιατζή

Βρείτε την Μαρία Κουτσουρλή στα social media:
Facebook | Instagram | YouTube | Spotify


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist