Μαρία Κουτσουρλή – “Το σ’ αγαπώ μπορεί” | Cover

31/03/2022

H Μαρία Κουτσουρλή διασκευάζει το τραγούδι “Το Σ’αγαπώ Μπορεί”

«Κάποιες φορές όταν όλα μοιάζουν μάταια, έρχεται αυτό το τραγούδι να μας θυμίσει πως η αγάπη είναι ικανή να ζεστάνει και να απαλύνει τις πληγές μας».

Μαρία Κ.

Η Μαρία Κουτσουρλή, η νέα τραγουδίστρια που μας συστήθηκε αρχές του 2021 με το τραγούδι του Αίσωνα «Ανακωχή», συνεχίζει τα μουσικά homemade videos μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Το Μάρτιο του 2022, η Μαρία επιλέγει να παρουσιάσει ένα τραγούδι που αγαπήσαμε με τη φωνή της Δήμητρας Γαλάνη, «Το Σ΄αγαπώ Μπορεί». Ακούστε το και δείτε το video στο κανάλι της στο ΥouTube. Μαζί της ο Δημήτρης Σιάμπος στις κιθάρες και την ενορχήστρωση, ο Mανώλης Τόμπρος στα τύμπανα και ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο πιάνο.

Η μουσική πάντα βρίσκει τρόπους να βγαίνει μπροστά και νέοι καλλιτέχνες όπως η Μαρία ξέρουν καλά πώς να φτάσουν στα σπίτια μας, στα laptop και τα κινητά μας.

Το σχέδιο είναι απλό: Να συνδεθούμε μέσα από τον οικείο χώρο μας, να επικοινωνήσουμε, να τραγουδήσουμε. Μία φωνή, 3 μουσικοί -φίλοι, μια κάμερα και κάπως έτσι γεννήθηκε το «Ζωντανά απ’το Σαλόνι». Κάτι «ζωντανό», «στιγμιαίο», από καρδιάς, απ’ το σαλόνι του σπιτιού της Μαρίας. Άλλωστε τί πιο οικείο από ένα σαλόνι στις μέρες μας!

“Το Σ’αγαπώ Μπορεί”

Μουσική: Δήμητρα Γαλάνη
Στίχοι: Μαριανίνα Κριεζή
Πρώτη Ερμηνεία: Δήμητρα Γαλάνη

Βρείτε την Μαρία Κουτσουρλή στα social media: Facebook | Instagram | YouTube | Spotify


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist