Μαρία Κουτσουρλή – “Ο Βυθός” | Νέο τραγούδι

17/01/2022

Η Μαρία Κουτσουρλή, η νέα τραγουδίστρια που μας συστήθηκε αρχές του 2021 με το τραγούδι του Αίσωνα “Ανακωχή”, συνεχίζει τα μουσικά homemade videos μέσα από το κανάλι της στο Youtube.

Τον Ιανουάριο του 2022, η Μαρία επιλέγει να παρουσιάσει ένα τραγούδι που αγαπήσαμε με τη φωνή του Αλκίνοου Ιωαννίδη, “Ο Βυθός”. Ακούστε το και δείτε το video στο κανάλι της στο YouTube. Μαζί της ο Δημήτρης Σιάμπος στις κιθάρες και την ενορχήστρωση, ο Μανώλης Τρόμπος στα τύμπανα και ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο πιάνο.

Η μουσική πάντα βρίσκει τρόπους να βγαίνει μπροστά και νέοι καλλιτέχνες όπως η Μαρία ξέρουν καλά πώς να φτάσουν στα σπίτια μας, στα laptop και τα κινητά μας.

Το σχέδιο είναι απλό: Να συνδεθούμε μέσα από τον οικείο χώρο μας, να επικοινωνήσουμε, να τραγουδήσουμε. Μια φωνή, 3 μουσικοί-φίλοι, μια κάμερα και κάπως έτσι γεννήθηκε το “ζωντανά απ’το σαλόνι”. Κάτι “ζωντανό”, “στιγμιαίο”, από καρδιάς, απ’ το σαλόνι του σπιτιού της Μαρίας. Άλλωστε τι πιο οικείο από ένα σαλόνι στις μέρες μας!

Κάντε subscribe και βάλτε reminder για την επόμενη πρεμιέρα!

“Για εκείνα τα βράδια που σβήνουν τα φώτα και ονειρευόμαστε το πρόσωπο που θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι να μας πάρει ο ύπνος…” 

Μαρία Κ.

Credits:
Στίχοι – μουσική: Αλκίνοος Ιωαννίδης
Πρώτη ερμηνεία: Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ενορχηστρώσεις – κιθάρες: Δημήτρης Σιάμπος
Τύμπανα: Μανώλης Τόμπρος
Πιάνο: Γιάννης Παπαδόπουλος
Ηχοληψία/μίξη: Νίκος Γκουντινάκης | Antart Studios

Director: Γιάννης Παπαναστασόπουλος
Κάμερα: Δημήτρης Μαυροφοράκης / Αμαλία Κωβαίου
Photo credits: Γιώργος Γιαννίμπας

Βρείτε την Μαρία Κουτσουρλή στα social media:
Facebook | Instagram | Youtube | Spotify


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist