Μαρία Πασαλίδου – Να ‘σαι πάντα καλά | Νέο τραγούδι

06/05/2021

Η Μαρία Πασαλίδου αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή με το «Αν μ’ αγαπάς» σε μουσική Αντώνη Μιτζέλου και στίχους Μαίρης Λαμπαδίτη και Χάρη Καφετζόπουλου. Το μουσικό ταίριασμα με τον Αντώνη Μιτζέλο μας φέρνει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Να ‘σαι πάντα καλά» σε στίχους Δέσποινας Σαββοπούλου, ορχήστρες του Αντώνη Γούναρη, ενώ στο σαξόφωνο και την φλογέρα συναντάμε τον Βασίλη Διαμαντή. Στην παραγωγή ο Βίκτωρ Πολυδώρου. Η γάργαρη φωνή της Μαρίας Πασαλίδου αναδεικνύει την μελωδία τονίζει τα νοήματα και η ευχή γίνεται μελωδική ευχή όλων μας..«Να ‘σαι πάντα καλά»!

Λίγα λόγια για την Μαρία Πασαλίδου
Η Μαρία Πασαλίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 10/09/2001, μένει στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με καταγωγή από τον Πόντο και την Νότια Κρήτη. Από μικρή ηλικία έχει ακούσματα έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής μέσα από το σπίτι της και οι γονείς της διέκριναν την κλίση της στην μουσική. Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στο ωδείο φίλων μουσικής τέχνης Ωραιοκάστρου, όταν πήγαινε δευτέρα δημοτικού με κλασικό πιάνο. Συμμετείχε στην χορωδία του ωδείου και σε ηλικία 11 χρονών ξεκίνησε μονωδία στο ίδιο ωδείο όταν ο καθηγητής της διέκρινε τη χαρισματική της φωνή . Το 2015 έλαβε μέρος στην φιλανθρωπική συναυλία του Βασίλη Λέκκα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Όμορφη πόλη» του Μίκη Θεοδωράκη. Αργότερα το 2011-2012 μετά από ακρόαση μπήκε στη χορωδία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης όπου και παρέμεινε για 4 χρόνια. Το 2014 της δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχει στην Όπερα Carmen του Bizet που ανέβηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και σε πολλές άλλες Χορωδιακές συναυλίες. Τη σχολική χρόνια 2013-2014 περνάει στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης όπου και παρέμεινε μέχρι την δευτέρα λυκείου.

Το 2016-2017 αλλάζει ωδείο και γράφεται στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης με σκοπό να συνεχίσει τις μουσικές σπουδές της στο μάθημα μονωδίας και υποχρεωτικού πιάνου .Τελείωσε το Γ’ υποχρεωτικό πιάνο με βαθμό 9,5 και τις δύο τάξεις ιστορία μουσικής ενώ φέτος τελειώνει της 2η τάξη μορφολογίας και το Γ’ υποχρεωτικό
Αρμονίας. Στο μάθημα Dictee πέρασε με βαθμό 9,5 και στο solfez με βαθμό 9. Το ενδιαφέρον της για το έντεχνο τραγούδι δε σταμάτησε ποτέ παρά τις κλασικές της σπουδές, έτσι το 2017 αγοράζει ακουστική κιθάρα και αρχίζει από μόνη της να παίζει και να τραγουδά αγαπημένα έντεχνα τραγούδια. Από τον Απρίλιο του 2020 ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας με τον Γιώργο Αετόπουλο για να βελτιώσει τη τεχνική της. Τον Ιούνιο του 2020 υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την δισκογραφική εταιρεία POLYMUSIC και μπαίνει στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου της τραγουδιού «Αν μ’ αγαπάς» σε μουσική Αντώνη Μιτζέλου, στίχο της Μαίρης Λαμπαδίτη και του Χάρη Καφετζόπουλου, ενώ την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Αντώνης Γούναρης και την διεύθυνση παραγωγής ο Βίκτωρ Πολυδώρου. Η κυκλοφορία έγινε τον Οκτώβριο του 2020 και αγαπήθηκε από τον κόσμο και τα ραδιόφωνα.

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist