Μαρία Βούλγαρη – “Κάτι να με κρατά” | Νέο τραγούδι

04/06/2021

Η ανερχόμενη τραγουδοποιός Μαρία Βούλγαρη, μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία και τους νέους καλλιτέχνες, επιστρέφει δισκογραφικά με πέντε σε νέα σε στίχους και μουσική δικά της τραγούδια, το 5 Τrack Digital ΕΡ με τίτλο “Κάτι να με κρατά”.

Συνεχίζοντας τη συνεργασία της με την InSideOut Music Web Promotion και παραμένοντας πιστή σε όλα όσα την έκαναν να αγαπήσει τη μουσική και στο ενορχηστρωτικό ύφος που δημιούργησε ο Βαγγέλης Σπανακάκης με τον δικό του ιδιαίτερο ήχο, έρχεται σήμερα με την ποιητική αέρινη διάθεσή της και μας παρουσιάζει πέντε όμορφες μουσικές συνθέσεις, πέντε δημιουργικά στιχουργικά τραγούδια, πέντε δυνατές ερμηνείες.

Ανακαλύψτε τα..!

Λίγα λόγια για την Μαρία Βούλγαρη:
Η Μαρία Βούλγαρη είναι τραγουδοποιός με καταγωγή από την Κέρκυρα. Από μικρή ηλικία έδειξε αγάπη για τη μουσική, το τραγούδι και την ποίηση. Η Μαρία δημιουργεί ένα ηχόχρωμα με τη μουσική της και με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της μας ταξιδεύει μέσα από τα τραγούδια της. Σε ηλικία εννέα ετών ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας ενώ σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών έγραψε το πρώτο της τραγούδι στην κιθάρα.

Μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει πολλά μουσικά τραγούδια με ελληνικό, αγγλικό καθώς και πορτογαλικό στίχο. Η Μαρία έχει κάνει διάφορες ακουστικές εμφανίσεις στην Κέρκυρα, στην Αθήνα καθώς και στη Λισαβόνα.

Ένα από τα τραγούδια της με τίτλο “Τα όμορφα κελιά της Σιωπής”, απέσπασε το 1ο Βραβείο στην κατηγορία “Τραγούδι” στο φεστιβάλ InterArtia 2014. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγούδι αυτό ακούστηκε στην ταινία του Παντελή Σκουρλά, “Η Μυρσίνη δεν είναι μόνη” που ανέβηκε στο  φεστιβάλ Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο του 2018.

Επίσης στο Φεστιβάλ ΙnterArtia 2014, το ποίημα της “Αντικατροπτισμός” κέρδισε το 1ο Βραβείο στην κατηγορία “Ποίηση”. Αρκετά από τα ποιήματά της έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικούς ιστότοπους. Επίσης έχει εμφανιστεί σε πολύ γνωστές μουσικές σκηνές.

Σήμερα κυκλοφορεί το “Κάτι να με κρατά” με το ομότιτλο τραγούδι να μας..κρατά από το πρώτο άκουσμα!

Βρείτε την Μαρία Βούλγαρη στα social media:
Facebook | Instagram | YouTube 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist