Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η γιορτή του ποδηλάτου Athens Bike Festival 2023 powered by ΔΕΗ

05/04/2023

Τρεις μέρες γεμάτες ποδήλατο απόλαυσαν οι περίπου 11.000 επισκέπτες του Athens Bike Festival 2023 που μετά από τρία χρόνια απουσίας επέστρεψε δυναμικά με τη στήριξη της ΔΕΗ.

Από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως και την Κυριακή 2 Απριλίου, το Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο κέντρο της Αθήνας, γέμισε φίλους του ποδηλάτου, του αθλητισμού και των εναλλακτικών μετακινήσεων, αθλητές, ερασιτέχνες, μικρούς, μεγάλους και παιδιά, εξαιρετικά φιλικούς σκύλους και – φυσικά – πολλά, μα πάρα πολλά ποδήλατα!
Όλοι οι επισκέπτες είδαν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα συμβατικών και ηλεκτρικών ποδηλάτων, έκαναν δοκιμές, απόλαυσαν τα show, γνώρισαν ποδηλατικούς τουριστικούς προορισμούς και παρακολούθησαν ομιλίες, σχετικές με το ποδήλατο και τα μυστικά του στα Tech Talks, τα Bike Talks και τα Workshops.

Το Athens Bike Festival Powered by ΔΕΗ σε αριθμούς:
2 μεγάλοι χορηγοί
7 χορηγοί επικοινωνίας
28 ποδηλατικές εταιρείες
11 φορείς και οργανισμοί
1 απευθείας διεθνής συμμετοχή
95 διαφορετικά brands
26 ομιλίες και εργαστήρια
30 ποδήλατα για τεστ
1 παιδική πίστα
60 περίπου σκύλοι – επισκέπτες
1 γάτα
4 show Artistic Cycling

Σημειώνουμε ότι τα show Artistic Cycling πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την καταξιωμένη Lea Schaepe που εντυπωσίασε το κοινό με τα μαγικά της ποδηλατικά κόλπα.

Από την πλευρά μας, η ομάδα του Athens Bike Festival μετράμε ήδη αντίστροφα τις μέρες για την επόμενη, ακόμα πιο δυνατή, πιο διαδραστική και πιο περιεκτική διοργάνωση, τον Απρίλιο του 2024. Μέχρι τότε, κρατάμε όλα τα υπέροχα στιγμιότυπα του 3ημέρου, τους νέους φίλους, τα χαμόγελα, τις ιδέες και τις προτάσεις σας.
Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή και την υποστήριξή σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας, ένα ραντεβού που απέχει λιγότερες από 365 ημέρες!

Facebook https://www.facebook.com/AthensBikeFestival
Instagram https://www.instagram.com/athensbikefestival/
Site https://www.bikefestival.gr/
Youtube https://www.youtube.com/@MbikeGreece


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist