Μιχάλης Γούτης | Το Πορτραίτο | Νέο Album

12/10/2021

Το νέο προσωπικό album του αξιόλογου συνθέτη

Ο Μιχάλης Γούτης παρουσιάζει σε ψηφιακή μορφή τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Το πορτραίτο» σε στίχους των Θεοδόση Βολκώφ, Δημήτρη Σολδάτου, Ιδέα Βιλαρίνιο και Στέλιου Γούτη.
Ερμηνεύουν η Μέλα Γεροφώτη, ο Αλέξανδρος Τζοβάνης και ο Κώστας Πρατσινάκης.

Ο Μιχάλης Γούτης είναι συνθέτης και πιανίστας, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών. Το έργο του περιλαμβάνει σύγχρονη μουσική, μελοποιημένη ποίηση, μουσική για θέατρο, κινηματογράφο και σύγχρονο χορό. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε θεωρητικά και πιάνο στο ωδείο «Μουσικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης», στο Royal Northern College of Music της Αγγλίας και στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.

 

 

Ο δίσκος «Το Πορτραίτο» είναι ένας ολοκληρωμένος κύκλος τραγουδιών, γεγονός που αποτυπώνεται τόσο συνθετικά, όσο και στιχουργικά, με ερμηνείες που ξεχωρίζουν για την εκφραστικότητα και τον λυρισμό τους.

Ο Μιχάλης Γούτης δημιουργεί έναν συναρπαστικό κόσμο που τον απαρτίζουν μουσικά τοπία σπάνιας ομορφιάς, διαμορφωμένα από το αδιαμφισβήτητο συνθετικό του χάρισμα.

Ο λόγος των ξεχωριστών λογοτεχνών που έχει επιλέξει να μελοποιήσει είναι υψηλού επιπέδου ποίηση, διαυγής και ρέουσα.

Η εξαιρετική μουσική που συνθέτει ο Μιχάλης Γούτης αγγίζει τον πυρήνα της ευαισθησίας των λέξεων και αναδεικνύει τις εύθραυστες συναισθηματικές τους ισορροπίες.

Οι ερμηνευτές ακολουθούν χωρίς περιττές υπερβολές το όραμα του συνθέτη και καταγράφουν στον δίσκο το σπάνιο ταλέντο τους και την ικανότητά τους να ταυτίζονται με τρόπο θεατρικό τους ήρωες των τραγουδιών.

«Το Πορτραίτο» αποτελεί το άρτιο αποτέλεσμα της καλλιτεχνικής προσήλωσης και της αξίας όλων των συντελεστών του.

Η κυκλοφορία του album συνοδεύεται και από την οπτικοποίηση του ορχηστρικού θέματος «Βαλς της Μαρκόλφα» που ερμηνεύουν οι εξαιρετικοί σολίστες του σχήματος PLAZA ENSEMBLE.

«Το Πορτραίτο» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Βρείτε τον Μιχάλη Γούτη στα social media: WebsiteFacebook | Instagram | Spotify 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist