Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου – Ανάσα μου | Νέο τραγούδι

26/10/2023

Τον Ιούνιο του 2023 επέλεξα να αρχίσω τη σταδιακή παρουσίαση της νέας μου προσωπικής δισκογραφικής εργασίας, της οποίας η παρουσίαση αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2024.

Μετά από μικρό κύκλο διασκευών, ένιωσα την ανάγκη να επιστρέψω με δικές μου μελωδίες. Άρχισα λοιπόν τον Ιούνιο με το : «Γίνεσαι ζωή» σε στίχους Μαρίας Τσιβίκα. Συνέχισα τον Ιούλιο με το «Της αγάπης το φιλί» σε στίχους Ειρήνης Παγκάλου.

Σειρά λοιπόν έχει το «Ανάσα μου» του οποίου οι στίχοι είναι δικοί μου. Το «Ανάσα μου» φωτίζει τη δυσκολία και τη δυσλειτουργία κάποιων ερωτικών σχέσεων. Το συγκεκριμένο τραγούδι θα μιλήσει σίγουρα στο «μέσα» κάποιων ανθρώπων. Και θα τους γεννήσει το ερώτημα «να μείνω ή να φύγω». Στη συνέχεια, συνήθως η απάντηση της εσωτερικής τους φωνής είναι «φύγε».

Το «Ανάσα μου» είναι τραγούδι που το κοινό μπορεί να ακούσει «εύκολα», μιας και ο πυρήνας του είναι απλός και κατανοητός (στίχος / μουσική). Από την άλλη, είναι τραγούδι φορτωμένο άπειρες εικόνες και δυνατά συναισθήματα. Συναισθήματα που σπρώχνουν σε νοερή φυγή από τη σκληρή πραγματικότητα και την ασταμάτητη καθημερινότητα.

 

Το «Ανάσα μου» είναι μια ανάσα κι ένα διάλειμμα από την αλήθεια του καθενός μας.

Καλή ακρόαση,

Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου

Ανάσα μου
Στίχοι / Μουσική / Ερμηνεία: Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου

Credits:
Κιθάρες: Αντώνης Παλαιός
Πλήκτρα: Γιάννης Θάνος
Ενορχήστρωση / Προγραμματισμός: Γιάννης Θάνος
Ηχογράφηση / Μίξη / Digital Mastering: Γιάννης Θάνος (Studio Ηχόμετρο Αθήνα)


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist