Μικρές Διαδρομές – “Ας είσαι δικιά μου” | Νέο τραγούδι

31/05/2021

Οι Μικρές Διαδρομές έχουν την χαρά να παρουσιάζουν το επίσημο video clip του νέου τους τραγουδιού με τίτλο “Aς είσαι δικιά μου”, το οποίο ήδη από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, έχει αγαπηθεί και συνοδευτεί από εξαιρετικές κριτικές από το ευρύτερο κοινό.

Το τραγούδι αποτελεί το δεύτερο single release του νέου τους δίσκου που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε ψηφιακή μορφή, και φέρει τον τίτλο “Ξέχασε με”.

Επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους στουντιακού άλμπουμ με τον τίτλο “Όσο υπάρχουν όνειρα”, οι Μικρές Διαδρομές επιστρέφουν στη δισκογραφία με έναν νέο άλμπουμ , ο οποίος περιλαμβάνει 14 νέα τραγούδια και έχει συνθετικά και στιχουργικά επιμεληθεί εξ ολοκλήρου από τους δυο δημιουργούς του συγκροτήματος , Γιώργο Ψαρρά και Μπάμπη Γιαννόπουλο.

Μέσα από αυτά τα τραγούδια οι Μικρές Διαδρομές σας προσκαλούν σε ένα πολύχρωμο ταξίδι συναισθημάτων, εικόνων και καθημερινών στιγμών, που θέλει να σε κάνει πρώτα να νιώσεις και να θυμηθείς, και μετά να αγαπήσεις και να ονειρευτείς…

Το όλο γνώριμο μουσικό ύφος του συγκροτήματος παραμένει να κινείται ανάμεσα στη ελληνική ποπ και ροκ, ενώ το επιπλέον ενδιαφέρον στοιχείο των τραγουδιών είναι η ενορχήστρωση τους, την οποία υπογράφει ο εξαιρετικός Άκης Μουχλιανίτης σε συνεργασία με τις Μικρές Διαδρομές.

Οι ενορχηστρώσεις αυτές είναι ένα πάντρεμα του χθες και του σήμερα , ξαφνιάζουν ευχάριστα και σίγουρα είναι πρωτότυπες και έξω από τα συνηθισμένα! Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτός ο δίσκος θα σας ταξιδέψει και θα σας δώσει αυτή την αίσθηση ελευθερίας και αγάπης με την οποία γράφτηκε.

Στίχοι – Μουσική: Γιώργος Ψαρράς – Μπάμπης Γιαννόπουλος

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Ενορχήστρωση – Πλήκτρα, Προγραμματισμός: Άκης Μουχλιανίτης
Ηλεκτρικές κιθάρες: Ανδρέας Λιναρδάτος
Ακουστικές κιθάρες: Βαγγέλης Κονταράτος
Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο: 2nd Floor Studio
Μίξη & mastering: Άκης Μουχλιανίτης
Video clip: Μπάμπης Γιαννόπουλος
Παραγωγή: Άκης Μουχλιανίτης & Μικρές Διαδρομές 2020

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist