Μίλτος Πασχαλίδης – “Στη χώρα των αθώων” | Επανακυκλοφορεί το διάφανο βινύλιο

07/07/2021

Σε μια σπάνια συλλεκτική έκδοση Colored Vinyl Edition, το LP επανατυπώθηκε σε 500 αντίτυπα crystal clear (διάφανου) βινυλίου αναφοράς, 180 γραμμαρίων και περιλαμβάνει ένθετη συλλεκτική αφίσα του καλλιτέχνη Μίλτου Πασχαλίδη.

Η επανέκδοση σε βινύλιο του album “Στη χώρα των αθώων” που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group αποτελεί την τέταρτη έκδοση του album, μετά την απλή σε cd και τη Limited που περιλαμβάνει cd & πολυσέλιδο βιβλίο και φυσικά την πρώτη έκδοση σε LP που έγινε ανάρπαστη και εξαντλήθηκε αμέσως.

Να θυμίσουμε ότι το όνομα του δίσκου προέκυψε από το άτιτλο συγκλονιστικό ποίημα που έγραψε ο Μάνος Ελευθερίου όταν πληροφορήθηκε το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο Μίλτος Πασχαλίδης στον οποίο ο εμβληματικός μας στιχουργός το εμπιστεύτηκε, αργότερα το μελοποίησε και το ονόμασε από μία φράση του ποιήματος, “Στη χώρα των αθώων”.

Ο ίδιος ο τραγουδοποιός έχει δώσει εν συντομία το στίγμα του δίσκου “Στη χώρα των αθώων”:

“Σ΄αυτό τον τόπο που ποτέ δεν έφταιξε κανείς για τίποτα. Κάτι τραγούδια από φίλους – με φίλους – για φίλους. Λόγια του Μάνου Ελευθερίου, του Άλκη Αλκαίου, του Οδυσσέα Ιωάννου και του Μίλτου Πασχαλίδη. Μουσικές του Θάνου Μικρούτσικου, του Μίλτου Πασχαλίδη και ένα παλιό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τραγουδούν “αθώοι” παρέα με το Μίλτο: Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Φοίβος Δεληβοριάς. “Ένοχος”: ο Γιώργος Νταλάρας – ο μόνος που φταίει πάντοτε και για τα πάντα. Καλή ακρόαση παίδες! “

Μίλτος Πασχαλίδης

Ο δίσκος “Στη χώρα των αθώων” κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες καθώς και σε Cd, Βιβλίο & Cd και πλέον ξανά σε Lp.

Αποκτήστε την έκδοση που επιθυμείτε:
1) Διάφανο LP | εδώ
2) Βιβλίο & Cd | εδώ
3) Cd | εδώ

Βρείτε τον Μίλτο Πασχαλίδη στα social media:
Facebook | Instagram


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist