“Minimals Plugged” – Απόστολος Ρίζος

24/03/2023

Ο Απόστολος Ρίζος επιστρέφει στη Σύρο για μία διαφορετική συναυλία.

Το νέο του μουσικό project “Minimals Plugged”, παρουσιάζει ο ιδιαίτερος ερμηνευτής και τραγουδοποιός στην αγαπημένη του πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Ο Απόστολος Ρίζος ταξιδεύει φέτος με την μουσική παράσταση του “Minimals Plugged”, η οποία έχει αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό, και θα βρεθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου για μία μοναδική εμφάνιση στο Θέατρο Απόλλων της Ερμούπολης Σύρου. Μια μουσική συνάντηση που χαρακτηρίζεται από ένα πιο ηλεκτρικό ηχητικό περιβάλλον, πάντα με το συναίσθημα στην ερμηνεία και τη θεατρικότητα που διακρίνουν τον καλλιτέχνη. Μια μουσική εμφάνιση που συνομιλεί άλλοτε συνωμοτικά και άλλοτε ανατρεπτικά με το ρεμπέτικο, την παράδοση, το λαϊκό και τη ροκ μπαλάντα.
Το κοινό θα απολαύσει αγαπημένα τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας του Απόστολου Ρίζου, όπως το «Τι να θυμηθώ» έως και τα νέα κομμάτια που ετοιμάζει για το άλμπουμ «Ασκήσεις Τρυφερότητας», μέσα από μια νέα προσέγγιση, βασισμένη στην ηλεκτρική του κιθάρα, τις λούπες και τα πετάλια του. Στοιχεία που σε συνδυασμό με την ξεχωριστή χροιά του, δημιουργούν ένα εξαιρετικά ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα. Στο πλευρό του καλλιτέχνη βρίσκεται ο «πολυμήχανος» δεξιοτέχνης μουσικός Κώστας Πατσιώτης, στα ηλεκτρικό κοντραμπάσο, FX και loops.

Ξεχωριστό στιγμιότυπο στην παράσταση αποτελεί μια επιλογή τραγουδιών του Μάνου Λοΐζου, με αφορμή και την πρόσφατη κυκλοφορία του ψηφιακού album “Απόστολος Ρίζος – Σ’ ένα δωμάτιο με τον Μάνο Λοΐζο”, από ζωντανές ηχογραφήσεις της ομώνυμης παράστασης του τραγουδοποιού, που ξεχώρισε τα προηγούμενα χρόνια.

Μπορείτε να βρείτε τα εκπτωτικά εισιτήρια σας, στην τιμή των 10€ κατά τη διάρκεια της προπώλησης, ηλεκτρονικά στην TicketServices.gr και στα εκδοτήρια του θεάτρου, ενώ την ημέρα της παράστασης η τιμή διαμορφώνεται στα 12€.

Συντελεστές:
Απόστολος Ρίζος: ηλεκτρική κιθάρα / guitar effects / loops / φυσαρμόνικα
Κώστας Πατσιώτης: ηλεκτρικό κοντραμπάσο/ bass effects / loops
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 10€ | Ταμείο εισόδου: 12€
Press & Info: www.ActionEsti.gr


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist