Μυρτώ Βασιλείου – Ατέλειωτες Μέρες

20/07/2016

Μετά από 11 χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία, ο Κώστας Τσίρκας, επιστρέφει με νέα τραγούδια και συνεργάζεται με τη Μυρτώ Βασιλείου, μια νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια.

Το “Ατέλειωτες Μέρες” είναι το πρώτο δείγμα μέσα από το νέο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από τη Feelgood Records.

Σε αυτό το άλμπουμ ο Κώστας Τσίρκας, εκτός από τη σύνθεση των τραγουδιών, υπογράφει κάποιους από τους στίχους και ερμηνεύει τρία κομμάτια, αλλά συναντιέται ξανά και με τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, 12 χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση στη Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου, αλλά και την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά «100 Μικρές Ανάσες» με ερμηνεύτρια τη Νατάσσα Μποφίλιου. Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος υπογράφει τους στίχους σε τρία από τα τραγούδια του νέου αυτού δίσκου.

Η Μυρτώ Βασιλείου είναι 21 ετών. Τα πρώτα της βήματα τα έκανε με το συγκρότημά της και είναι αυτοδίδακτη στην κιθάρα και το πιάνο. Η χημεία του Κώστα Τσίρκα και της Μυρτώς Βασιλείου αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο δισκογραφικά, ενώ από το φθινόπωρο θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε και ζωντανά επί σκηνής, καθώς σχεδιάζουν κοινές εμφανίσεις.

ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ

Ερμηνεία: Μυρτώ Βασιλείου
Μουσική: Κώστας Τσίρκας
Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Υπεύθυνος Ενορχήστρωσης: Ηλίας Βαμβακούσης


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist