Monsieur Minimal (feat. Μαρία Παπαγεωργίου) – “Υπάρχω” | Νέα διασκευή

12/11/2021

O Monsieur Minimal τολμά να πειράξει ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κοινού. Την ανατρεπτική αυτή διασκευή ερμηνεύει μοναδικά η Μαρία Παπαγεωργίου.

To αγαπημένο “Υπάρχω” με την αξέχαστη ερμηνεία του Στέλιου Καζαντζίδη, σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Πυθαγόρα Παπασταματίου, μεταμορφώνεται σε ένα ρυθμικό και ταυτόχρονα neo-vintage ψυχεδελικό άσμα.

Ενορχηστρωμένο με τους αγαπημένους vintage ήχους του Monsieur Minimal, μέσα από την δεκαετία του ’70 και σε συνδυασμό με την ζεστή και ξεχωριστή φωνή της Μαρίας Παπαγεωργίου που παραπέμπει στις ερμηνεύτριες του νέου κύματος, το τραγούδι παίρνει μια νέα κι εντελώς διαφορετική διάσταση.

Κυκλοφορεί από την Mo.Mi.Records.

Ακούστε εδώ από το streaming store της αρεσκείας σας .

O Monsieur Minimal στο Gazarte – Roof Stage

O Monsieur Minimal επιστρέφει για ένα ακόμα απελευθερωτικό live, στην ταράτσα του Gazarte το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, μαζι με τους αισθησιακούς ρυθμούς των νέων του τραγουδιών αλλά και παλαιότερων αγαπημένων επιτυχιών του, σε νέες κι ιδιαίτερες εκτελέσεις.

Με την vintage pop πάντα να βρίσκεται στο κέντρο του κάδρου, ο μονίμως επίκαιρος Monsieur Minimal είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που έχει καταφέρει σε κάθε του νέο δίσκο να αφουγκράζεται τις τάσεις της εποχής χωρίς να φοβάται να πειραματιστεί σε νέα μονοπάτια…. και με κάποιο μαγικό τρόπο να το κάνει πάντα με επιτυχία!

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου ο Monsieur Minimal θα μας ταξιδέψει για αλλη φορά στο μουσικό του σύμπαν. Ένα σύμπαν γεμάτο Love Stories, Πάστα Φλώρες, Easterιες, Στιγμές, Αγκαλιές και όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Βρείτε τον Monsieur Minimal στα social media:
Website | Facebook | Instagram | YouTube | Twitter


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist