Monsieur Minimal – My soul is back | Νέο Τραγούδι & Video Clip

17/05/2024

Monsieur Minimal – My soul is back

Μετα την παρουσίαση των singles “Desert in your Eyes” κι “Anatolia”, ο Monsieur Minimal μας αποκαλύπτει και το τρίτο single, με τον τίτλο “My soul is back” μέσα απο το επερχέμενο άλμπουμ του το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου του 2024 από την Mo.Mi.Records

To “My soul is back” ειναι ένας neo-soul POP ύμνος ενωρχηστρομένος με τα γνωστά κιθαριστικά riffs του Monsieur Minimal, up lifting funky beats και μια gospel ατμόσφαιρα.

Στιχουργικά το τραγούδι αναφέρεται στο όμορφο αλλά κι απαιτητικό ταξίδι της ζωής, μιλώντας για τους «μικρούς» θανάτους που συμβαίνουν στην πορεία αυτής και τις «μεγάλες» μάχες που καλούμαστε να δώσουμε έτσι ώστε να επανέλθουμε στις καθημερινές μας «αναστάσεις» . Ολα αυτα μεταφέροντας τα από την προσωπική του εμπειρία μετά την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας και την γέννηση του παιδιού του η οποία και τον βοήθησε στην “επιστροφή” του.
.
Το “My soul is back” συνοδεύεται από ένα αλληγορικό, σουρεαλιστικό βίντεο, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Συλβέστρου κι απεικονίζει μια ιδιαίτερη σκηνή κηδείας, με το τον εικονικό “θάνατο” και την “ανάσταση” του καλλιτέχνη.

Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στην αγαπημένη του μητέρα, τον γιο του και σε όλους όσους δίνουν ή έχουν δώσει την μάχη να επανέλθουν στην ζωή μετά από μια απώλεια.

To νέο άλμπουμ του Monsieur Minimal με τον τίτλο “Seven (From East to West)”θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου 2024 από την Mo.Mi.Records, πρόκειται για το έβδομο προσωπικό άλμπουμ του κι έχει αναφορές από τους αγαπημένους ήχους της ανατολής ως αυτούς της δύσης σε ένα ιδιαίτερο μουσικό παζλ έτσι όπως μόνο ο Monsieur Minimal μπορεί να συνδυάσει μέσα από το μοναδικό POP φίλτρο του και την ιδιαίτερη αισθητική του.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist